AFRİN'DE YARALANAN BEŞİKDÜZÜ'LÜ ASKERİMİZİN DURUMU İYİ

GİRESUN HABERLERİ,GİRESUN,GİRESUN HABER,GİRESUNGAZETE,GİRESUNVALİLİĞİ,GİRESUNTARIM,GİRESUNMÜFTÜLÜĞÜ,GİRESUNBELEDİYESİ,GİRESUN,GÖRELE,BULANCAK,GÖRELE,ALUCRA,ŞEBİNKARAHİSAR,DERELİ,KEŞAP,ESPİYE,EYNESİL,ÇAVUŞLUHABER,GÖRELEHABER

AFRİN'DE YARALANAN BEŞİKDÜZÜ'LÜ ASKERİMİZİN DURUMU İYİ
Beşikdüzü
G.Tarihi: 06.03.2018 09:42
2203 Okunma
0

AFRİN'DE YARALANAN ASKERİMİZİN DURUMU İYİ

Afrin'de yaralanan Beşikdüzü'lü Polis Memuru Burhan Oğuzhan'ın Oğlu Uzman Çavuş Sezer Oğuzhan'ın sağlık durumu çok şükür iyi.
"Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında 01 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icrâ edilen operasyonlar esnasında teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 13 askerimizden biri olan Beşikdüzü'lü Jandarma Komando Uzman Çavuş Sezer Oğuzhan ve yaralı diğer askerlerimizin ambulanslarla Hatay'daki hastanelere kaldırıldığı bildirilmişti.
AİLESİ VE AMCALARI HAYAT'DA
Afrin kırsalında, güvenlik güçleri ile PYD/YPG'li teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden Kahramanımız Sezer Oğuzhan'ın haberini alır almaz ailesi ve yakınları (anne-babası, kardeşi, amcaları ve halası) Hatay'a hareket ettiler.
Beşikdüzü İlçesi Kalegüney Mahallesi'nden Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde Görevli Polis Memuru Burhan Oğuzhan'ın Oğlu olan Sezer Oğuzhan'ın, hainlerle girilen sıcak çatışmada sağ ayağına şarapnel parçası isabet ettiği, sağlık durumunun iyi olduğu ve Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği bildirildi.
Bizim de Kayınçomuzun oğlu olan ve birkaç gün önce, operasyonlara katılmak için İzmir Bornova'dan Afrin'e giden Jandarma Komando Uzman Çavuş Sezer Oğuzhan'a ve yaralanan diğer askerlerimize geçmiş olsun dileklerimizle Allah'tan acil şifâlar diliyoruz.
8 KAHRAMANIMIZ ŞEHİT OLDU
Genelkurmay Başkanlığı, aynı gün bölgede teröristlerle çıkan çatışmada 8 askerimizin de şehit olduğu bilgisini paylaşmıştı.
Şehit olan Kahramanlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine, milletimize, silahlı kuvvetlerimize ve güvenlik güçlerimize sabır ve metânet diliyorum.
Şehitlerimizin Ruhları Şâd Olsun.
Rabbim, tüm Mehmetçiklerimizin yâr ve yardımcısı olsun.
Cenâb-ı Hakk devletimizi, milletimizi, memleketimizi her türlü terör belâsından muhâfaza buyursun. Hâinleri, kahhâr ismi şerîfi hürmetine kahru perişan eylesin. Her türlü hîle ve tuzaklarını kendi başlarına ilgâ eylesin. Milletimizi, memleketimizi, ordumuzu, yurdumuzu her türlü tehlikelerden muhâfaza buyursun.
- Âmîn, Âmîn, Âmîn -
Kaynak Mithat Güdü
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri