Ali AYDIN YAŞAMINI YİTİRDİ

Ali AYDIN YAŞAMINI YİTİRDİ

Ali AYDIN YAŞAMINI YİTİRDİ
Beşikdüzü
G.Tarihi: 11.10.2018 12:03
1923 Okunma
0


Ali AYDIN YAŞAMINI YİTİRDİ


Beşikdüzü İlçesi Yeşilköy Mahallesi'nden merhum Mustafa Aydın'ın oğlu Ali Aydın, geçirmiş olduğu talihsiz kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre; kaza sonucu merdiven boşluğuna düşerek ağır yaralanan Ali Aydın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

İstanbul'dan bugün Beşikdüzü İlçesi'ne getirilecek olan Merhum Ali Aydın'ın cenazesi yarın (12 Ekim 2018 Cuma günü) öğle namazını müteakip Beşikdüzü Merkez Çakmak Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yeşilköy Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Emekli Öğretmen Yüksel Aydın ve Kur’an Kursu Öğreticisi Neriman Sakçak'ın kardeşi, Berber Celal Sakçak'ın da kayınçosu olan ve 52 yaşında talihsiz bir kaza sonucu vefat eden Ali Aydın'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.dogruruhaber61.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri