BAŞKANLAR DENİZLİ MAH. BULUŞTU

BAŞKANLAR DENİZLİ MAH. BULUŞTU

BAŞKANLAR DENİZLİ MAH. BULUŞTU
Beşikdüzü
G.Tarihi: 09.12.2019 10:20
1452 Okunma
0


Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun Beşikdüzü Denizli Mahallesi Muhtarı Yusuf Keleş ve mahalle halkını ziyaret etti.

Beşikdüzü Denizli Mahallesi Muhtarı Yusuf Keleş ve mahalle halkını ziyaret ederek mahalle halkı ile bir süre sohbet eden ve dertlerini dinleyen Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’a teşekkür eden Beşikdüzü Denizli Mahallesi Muhtarı Yusuf Keleş” Sınırdaş İlçemiz Eynesil Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Latif KARADENİZ Beşikdüzü Belediye Başkanımız Sn.Ramis UZUN Beşikdüzü Denizli Mahallesi Muhtarlığımız da Düzenlediğimiz Mahalle Halkımızla Birlikte Ortak Sorunlarımızın Dile Getirildiği İstişare Toplantımıza Katıldılar.

Katılımlarıyla Muhtarlığımızı ve Mahallemizi Onurlandıran Bizlerde Hoş Bir Seda Bırakan Çok Değerli Belediye Başkanlarımıza Teşekkür Ediyor Şükranlarımı Sunuyor Çalışmalarında Başarılar Diliyorum” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri