BEŞİKDÜZÜNDE BOĞULMA VAKASI:1 ÖLÜ

BEŞİKDÜZÜNDE BOĞULMA VAKASI:1 ÖLÜ

BEŞİKDÜZÜNDE BOĞULMA VAKASI:1 ÖLÜ
Beşikdüzü
G.Tarihi: 31.07.2017 22:17
3168 Okunma
0
Beşikdüzü'nde denize giren gurbetçi vatandaş boğularak hayatını kaybetti
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde serinlemek için denize giren Abdullah Kıran isimli gurbetçi vatandaş boğularak yaşamını kaybetti. 
Edinilen bilgilere göre, olay öncekigün saat 15.00 sularında Beşikdüzü Denizli Mahallesinde bulunan Mürtezaoğlu Shell petrol istasyonunun arka tarafındaki sahilde meydana geldi. Oğlu ile birlikte sahile giden Beşikdüzü Sayvancık Mahallesi nüfusuna kayıtlı 65 yaşındaki Abdullah Kıran deniz yatağı ile birlikte denize açıldı. Dalganın deniz yatağını devirmesi sonucunda denize düşen talihsiz adam boğularak olay yerinde yaşamını kaybetti. 
Daha sonra yelken kulübü sporcuları tarafından sahile çıkarılan Abdullah Kıran’ın oğlu babasının iyi derecede yüzme bildiğini söyledi. 
Abdullah Kıran’ın deniz üzerinde kalp krizi geçirmiş olabileceği tahmin ediliyor. Kıran’ın Almanya’da yaşadığı ve tatil için ailesi ile birlikte memleketi Beşikdüzü’ne geldiği öğrenildi.
Kerim BAŞTAN-VAKFIKEBİR
https://www.vakfikebirhaber.com.tr/haber/58/besikduzunde-denize-giren-gurbetci-vatandas-bogularak-hayatini-kaybetti.html
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri