BEŞİKDÜZÜNDE YATTARA'LI AÇILIŞ...

Beşikdüzü'nde Yattara'lı açılış Trabzonspor'un unutulmaz futbolcusu İbrahima Yattara, Beşikdüzü'nde Mehmet Birinci'nin açtığı Efkân Şapka adlı işyerinin açılışına katıldı.

BEŞİKDÜZÜNDE YATTARA'LI AÇILIŞ...
Beşikdüzü
G.Tarihi: 13.07.2020 01:11
7368 Okunma
0
Beşikdüzü'nde Yattara'lı açılış

Trabzonspor'un unutulmaz futbolcusu İbrahima Yattara, Beşikdüzü'nde Mehmet Birinci'nin açtığı Efkân Şapka adlı işyerinin açılışına katıldı.

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Düzköy mahallesi sakinlerinden genç işadamı Mehmet Birinci tarafından komşu İlçe Beşikdüzü İlçesinde oğlunu adını taşıyan ‘’Efkan Şapka’’ adlı işyeri sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Trabzonspor’un efsane futbolcusu İbrahim Yattara’nın kurdele kesimiyle açıldı.

Sunuculuğunu başarılı organizatör, sunucu ve Tv program yapımcısı Necati Selvitop tarafından yapılan açılış öncesi sosyal mesafe kurallarına uyulması yönünde anonslar yapıldı.

Konuşmalar kısa tutuldu
Sunucu Selvitop atölye sahibi adına kısa bir konuşma yaparak hemen açılışa geçileceğini belirtti. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’un kısa bir selamlama konuşmasının ardından Beşikdüzü’ne vekalet eden  Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal’ın kısa bir konuşma akabinde Beşikdüzü İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu tarafından açılış öncesi yapılan duaların ardından toplu olarak ‘’Efkan Şapka’nın açılışı yapıldı.

Beşikdüzü’nde 50 kişiye yeni istihdam sağlayacak olan atölye açılışına Beşikdüzü’ne vekalet eden Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, Trabzon Şalpazarılılar Dernek Başkanı Turgut Kahraman, Şalpazarı Sayvançatak Dernek Başkanı Erol Yanık, Türkiye Şehit Aileleri Dernek Başkanı Muhammet Güner ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Açılışın ardından Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara ve Beşiktaşlı spor yorumcusu Atakan Kurt, program sunucusu Necati Selvitop'un evinde yöresel yemek tatlarından oluşan bir kahvaltıya katıldılar. Haber - Resim: Mustafa ÖZCAN

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri