EMEKLİ KOMUTAN SERAL DOĞAN BEŞİKDÜZÜ’NDEN AYRILIYOR

EMEKLİ KOMUTAN SERAL DOĞAN BEŞİKDÜZÜ’NDEN AYRILIYOR

EMEKLİ KOMUTAN SERAL DOĞAN BEŞİKDÜZÜ’NDEN AYRILIYOR
Beşikdüzü
G.Tarihi: 21.06.2019 17:08
2541 Okunma
0
EMEKLİ KOMUTAN SERAL DOĞAN BEŞİKDÜZÜ’NDEN AYRILIYOR

Beşikdüzü’nden emekli olan Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Seral Doğan, yaklaşık 4 yıl birlikte çalıştığı basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.
Beşikdüzü Adacık Mahallesi Dilektaşı Tesisleri’nde gerçekleşen ve asıl amaç sohbet olan yemeğe Anadolu Ajansından ve aynı zamanda fotoğraf sanatçısı Fazıl Saraç, Horon Gazetesi Kurucusu ve Genel Yayın Müdürü Ahmet Saraç, Denizli Mahallesi Muhtarı Radyo TV Program Yapımcısı ve Sunucusu Yusuf Keleş (Kaptan Yusuf), Doğru Haber61 haber sitesinin sahibi Mithat Güdü katıldı.
Beşikdüzü’nde geçen yıllar içerisindeki anıların paylaşıldığı sohbette, emekli olan Jandarma Komutanı Seral Doğan’ın Beşikdüzü’ndeki hizmet süresi içerisinde kendisiyle çalışmaktan büyük zevk aldıklarını belirten basın mensupları, bir hafta sonra Beşikdüzü ilçesinden ayrılacak olan Emekli Komutan Seral Doğan’a hayırlı olması temennisiyle yeni yaşamında mutluluklar dilediler.
Emekli Komutan Seral Doğan da, “Siz değerli insanlarla çalışmak çok güzeldi. Her şeyin bir sonu var. Biz de bu mesleğin sonuna geldik ve Beşikdüzü ilçemizden emekli olduk. Memleketten sizleri takip edeceğim. Beşikdüzü’nden güzel haberlerinizi bekliyorum.” dedi.
2016 yılı Ağustos ayında Beşikdüzü İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Astsubay Kıdemli Başçavuş Seral Doğan, 1970 yılında Ağrı’da doğdu. Astsubay okulundan sonra göreve başlayan Doğan, daha sonra Ankara Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni tamamladı. Yurdun çeşitli yerlerinde görev yaptıktan sonra Trabzon Hizmet ve Muhafız Bölük Komutanlığı’nda görev yaptığı sırada boşalan Beşikdüzü İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı görevine atandı. 2016 yılı Ağustos ayından 28 Şubat 2019 tarihine kadar ilçemizde başarılı hizmetlerde bulunan Seral Doğan, İngilizce bilmekte olup evli ve 2 çocuk babasıdır.
Beşikdüzü İlçemizin emniyet ve asayişinin sağlanmasında önemli katkıları olan, vatandaşlarla samimi diyalogu, sevecenliği ve dürüst kişiliği ile insanların sevgi ve saygısını kazanan ve bu anlamda, “Gönüllerin Komutanı” olma onurunu hak eden Sayın Seral Doğan’a, emekliliğinin tekrar hayırlı olması temennisiyle; ilçemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında kendisine, eş ve çocuklarıyla birlikte sağlık-âfiyet içerisinde huzurlu ve bereketli ömürler diliyoruz.

Kaynak Haber Foto
Doğru Haber61
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri