Emine (Mine) Güdü Ebedi Aleme Uğurlandı

Emine (Mine) Güdü Ebedi Aleme Uğurlandı

Emine (Mine) Güdü Ebedi Aleme Uğurlandı
Beşikdüzü
G.Tarihi: 25.10.2020 10:40
6668 Okunma
0
Emine (Mine) Güdü’ Ebedi Aleme Uğurlandı

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren anam Emine (Mine) Güdü’yü dua ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul’da birader Soner Güdü’nün yanında ikâmet eden ve çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle evde ve hastanede tedavi gören anam Emine (Mine) Güdü’yü, bir ay önce ağırlaşması üzerine İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırmıştık. Burada yapılan muayene ve tetkiklerinin ardından akciğer enfeksiyonu, kalp, böbrek ve solunum yetmezliği teşhisiyle yoğun bakım ünitesine alınan anam, 32 gün yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesini kaybederek 08 Ekim 2020 Perşembe günü saat: 14.00 sularında hayata gözlerini yumdu.
Beşikdüzü İlçesine getirilen anam Emine (Mine) Güdü’nün cenazesi, 09 Ekim 2020 Cuma günü saat: 14.00’te Beşikdüzü Şahmelik Mahallesi Köprübaşı Camii yanında kılınan cenaze namazının ardından Şahmelik Mahallesi Kertil mevkiindeki evimizin yanında toprağa verildi.
14 Nisan 2020’de babam Muzaffer Güdü’nün (76) vefâtından 5 ay sonra bu kez de anacığımı ebediyete uğurladık! Mekânı cennet olsun! Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaallah!
75 yaşında bizlere veda eden anamın cenazesine; Beşikdüzü İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, Vakfıkebir İlçe Müftüsü Recep Şahan, ve bazı din görevlilerinin yanı sıra, eş-dost, akraba, komşu ve arkadaşlar iştirak ettiler.
OĞULLARI:
Kenan, Mithat, Yusuf ve Soner Güdü
KIZLARI:
Şehinaz Güdü, Zelfinaz Takkaç, Yeter Gündoğdu ve Songül Güdü
DAMATLARI:
Muhammet Takkaç, Erdal Gündoğdu ve Tarkan Güdü



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri