“GENCİM, MANEVİYATIM, TEMEL DAYANAĞIM” KONULU KONFERANS

“GENCİM, MANEVİYATIM, TEMEL DAYANAĞIM” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

“GENCİM, MANEVİYATIM, TEMEL DAYANAĞIM” KONULU KONFERANS
Beşikdüzü
G.Tarihi: 26.04.2019 00:26
1385 Okunma
0


“GENCİM, MANEVİYATIM, TEMEL DAYANAĞIM” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü, ilçede eğitim-öğretim gören öğrencilere yönelik “Gencim, Maneviyatım, Temel Dayanağım” konulu konferans düzenledi.
Trabzon İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 2016 yılında imzalanan “Gencim, Maneviyatım, Temel Dayanağım” adlı manevî değerler eğitimi işbirliği protokolü çerçevesinde, her yıl belli aralıklarla devam eden konferanslar kapsamında, Vakfıkebir’de ilçe müftülüğü tarafından Gençlik Merkezi Salonunda öğrencilere yönelik konferans düzenlendi.
İlçe Vaizi Ekrem Akbaş tarafından verilen konferansa dinleyici olarak Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi’nde eğitim-öğretim gören bir gurup öğrenci katıldı. İlçe Vaizi Ekrem Akbaş liseli gençlere, îman esaslarının ifade ettiği anlamlar ile îmanın hayatımıza yansımaları, insanın yaratılış hikmeti, dünyadaki görev ve sorumlulukları ile dünya-âhiret dengesinin gözetilmesi konularında uyarıcı ve aydınlatıcı bilgiler verdi.
İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, “Gencim, Maneviyatım, Temel Dayanağım” konulu konferansların, gençlerin aileleri ve toplumla aralarındaki bağları güçlendirmelerine ve mânevî değerlere hayatlarında daha çok yer vermelerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.
Mithat Güdü – Doğru Haber61
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri