İMAM MUSTAFA DEMİRAL (49) YAŞAMINI YİTİRDİ

İMAM HATİP MUSTAFA DEMİRAL (49) YAŞAMINI YİTİRDİ

İMAM MUSTAFA DEMİRAL (49) YAŞAMINI YİTİRDİ
Beşikdüzü
G.Tarihi: 05.04.2017 10:03
4332 Okunma
1
İMAM HATİP MUSTAFA DEMİRAL (49) YAŞAMINI YİTİRDİ

Uzun yıllar çeşitli hastalıklarla mücadele eden 25 yıllık İmam Hatip Mustafa Demiral, yaşama tutunma umuduyla eşinden alınarak başarılı bir şekilde gerçekleştirilen karaciğer nakli ameliyatının ardından, tedavi sürecinde ani gelişen ikinci bir rahatsızlık O’nu hayattan kopardı.

Trabzon Beşikdüzü İlçesi Korkuthan Mahallesi doğumlu olan ve ilçeye bağlı Duygulu Mahallesi Merkez Camii İmam Hatibi olarak görev yapan İmam Mustafa Demiral, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

YAŞAMA TUTUNMASI İÇİN EŞİNDEN KARACİĞER NAKLİ AMELİYATI OLMUŞTU

Uzun yıllar mücadele ettiği şeker hastalığının yanında böbrek yetmezliği nedeniyle de tedavi gören İmam Hatip Mustafa Demiral’ın yaklaşık 10 gün önce İstanbul’daki özel bir hastanede, eşi Serap Demiral’dan alınan karaciğer nakli ameliyatı olduğu, başarılı geçen karaciğer nakli ameliyatının ardından hastanede uyum süreci için tedavisi devam ani gelişen damar tıkanıklığı nedeniyle yoğun bakıma alındığı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 30 Mart 2017 Perşembe günü gece saat 02.30 sularında yaşamını yitirdiği bildirildi.

49 yaşında evli ve çocukları olmayan İmam Hatip Mustafa Demiral’ın cenazesi, 31 Mart 2017 Cuma günü ikindi namazını müteakip, Korkuthan Mahallesi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yaklaşık 25 yıldır Beşikdüzü İlçesinde İmam Hatip Merhum Mustafa Demiral'a Yüce Mevlâ’dan rahmet, başta eşi Serap Semiral ve ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, meslektaşlarına ve camiaya sabırlar diliyoruz..
Haber:Mithat GÜDÜ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
başkan28287 yıl önce
allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin allahım,beşikdüzünden vefat haberini yayınlıyorsunuz eyyy eynesil haber;ama eynesildeki vefat eden ahmet bitiş'i neden 5 gündür duyurmadınız??

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri