KANSER DEĞİL BİZ GÜÇLÜYÜZ

KANSER DEĞİL BİZ GÜÇLÜYÜZ

KANSER DEĞİL BİZ GÜÇLÜYÜZ
Beşikdüzü
G.Tarihi: 07.12.2017 11:18
1709 Okunma
0
KANSER DEĞİL BİZ GÜÇLÜYÜZ
Beşikdüzü Gönül Elçileri ‘Bazen Bir Gün Çok Şeyi Değiştirir Sloganıyla’ Bir Araya Geldi
Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi kapsamında ilimizde Valimiz Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz hanımefendi himayelerinde yürütülen çalışmalar neticesinde , Beşikdüzü Kaymakamlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Kanserle Farkındalık Çalışması” programında Bayan Yavuz, Beşikdüzü Gönül Elçileri ile bir araya geldi.
“Bazen Bir Gün Çok Şey Değişir” sloganı ile yapılan farkındalık çalışmasında aile hekimlerinden Dr. Volkan Karabacak, Dr. Sertaç Çankaya, Dr. Ceyda Kolaylı, Dr. Sinem Gün ve Dr. Gamze Çan’ın sunumları vatandaşlar tarafından büyük bir dikkatle dinlendi.
Ardından erken teşhis sonucu kanseri yenen emekli hemşire Fatma Kukul ve halen görevde olan sağlık çalışanı Havva Öztürk mücadelelerini solondaki dinleyicilere anlatarak ‘Kanser Değil Biz Güçlüyüz’ dediler.
Sunumların ardından Bayan Yavuz, sunum yapan aile hekimlerine plaket takdimi yaparak,projede emeği geçenlere teşekkür ve tebriklerini sundu.
Program sonunda etkinliğe katılan vatandaşlarla sohbet eden Şengül Yavuz, kendilerine erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu hatırlatarak bu çalışmaları dikkatle takip etmelerini söyledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri