O BELEDİYEDE MAAŞLAR ÖDENEBİLECEK Mİ?

O BELEDİYEDE MAAŞLAR ÖDENEBİLECEK Mİ?

O BELEDİYEDE MAAŞLAR ÖDENEBİLECEK Mİ?
Beşikdüzü
G.Tarihi: 23.04.2019 01:59
2378 Okunma
0
O BELEDİYEDE MAAŞLAR ÖDENEBİLECEK Mİ?
Trabzon’da seçimler geçti mazbatalar alındı şimdi makamlarına oturan belediye başkanlarının icraat zamanı. En çok merak edilen ilçelerden bir tanesi de Beşikdüzü. En batıdaki ilçeyi Ak Partili Orhan Bıçakçıoğlu’ndan sonra CHP’li Ramis Uzun devraldı. Makama oturan Başkan Uzun, ilk olarak mali tabloyu masaya yatırdı. İnce eleyip sık dokuyan Başkan Uzun, adımlarını acele değil yavaş yavaş atıyor. İlçedeki personeller ve vatandaşlar belediye işçilerinin maaşlarını alıp alamayacaklarını merak ediyor. Çünkü Beşikdüzü önceli dönemde ağır bir mali yükün altına girdi. Bu soruyu direk Başkan Ramis Uzun’a sorduk, “Kimse telaşlanmasın. Personellerimizin maaşları bizim için önceliklidir. Sorun yaşanmayacaktır” dedi.



Mali tablo değerlendirmesi istediğimizde ise, “Şu anda ekibimizle birlikte mevcut tabloyu inceliyoruz. Önümüzdeki günlerde detaylı şekilde sizlere bilgi vereceğim” ifadelerini kullandı. Başkan Uzun’un ilk önceliği ise temizlik konusuymuş. Beşikdüzü ilçesinde vatandaşların en büyük sorunu temizlikmiş. Bu talep üzerine konuya eğilen Başkan Uzun, “Beşikdüzü ilçemiz temizlik konusunda bir türlü toparlanamadı. Acil olarak temizlik gerekiyor.  Hemşehrilerimiz ne isterlerse onları yerine getireceğiz” dedi. Başkan Uzun, Teleferik konusu ve mali durumu ilerleyen günlerde detaylı şekilde 61saat’e aktaracağını bildirdi.

Kaynak:https://www.61saat.com/politik-gugum/politik-gugum-14-nisan-2019-h635688.html

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri