ORADA ÖLEBİLİRDİK

ORADA ÖLEBİLİRDİK

ORADA ÖLEBİLİRDİK
Beşikdüzü
G.Tarihi: 07.01.2018 22:24
2530 Okunma
0

ORADA ÖLEBİLİRDİK

Beşikdüzü Yeşilköyspor Kulübü Başkanı Alparslan Gündoğdu, Maçka’da oynanan Mulakaspor müsabakasının ardından yaşananları anlattı.

Beşikdüzü Yeşilköyspor Kulübü Başkanı Alparslan Gündoğdu, Maçka’da oynanan Mulakaspor müsabakasının ardından yaşananları anlattı; “İnsanlığın sağduyunun olmadığı bir durumla karşılaştık.  Kimse düşmanına bu şekilde davranmaz” dedi. 

 Başkan Gündoğdu yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Maçın sonlarına doğru olduğu için stadın sahaya yakın giriş yönüne yöneldim. Amacım futbolcular arasında çıkması muhtemel tartışmaya engel olmaktı. Rakip takımdan bir futbolcu yerde yatıyordu O esnada bizim yedek kulübesinde bir futbolcunun ona seslendiğini gördüm. Kale arkasından bir şahıs ‘Başkan ş…. futbolcularını terbiye etsene’ dedi. Ben o kişinin kulüp başkanı olduğunu sonradan öğrendiğim için, ‘saha içine karışma’ diye cevap verdim. “Sen benim kim olduğumu biliyor musun? sana burayı dar ederim Maçka benden sorulur” dedi. Sonrada bana küfürler etmeye başladı; ’Sizi buradan çıkarmam’ dedi. Bende neden küfür ettiğini sorunca üzerime doğru yürümeye başladı. Yanındakiler de “Tribündeki adamlarımı buraya doldur. Maçka bizden sorulur, öldürürüm seni dedi.’ Daha sonra bana kafa attı gözlüğümün camı kırıldı. Yanında bulunan yöneticilerde küfür edip saldırdı.

KANUNLARIN GEÇMEDİĞİNİ GÖRDÜK

 Ardından kalabalık arttı. Ben yerde olduğum halde saldırmaya devam ettiler. Akabinde silah sesi duydum. O sırada ilk bana kafa atan kişinin, (başkanın) ‘dağılmayın bunları burada öldürün’ dediğini duydum. Yerden doğruldum yine yerde akrabam olan kulüp yöneticimiz olan Ömür Gündoğdu’nun yerde olduğunu ve ona da tekme tokat atıldığını ve kalabalık tarafından linç edildiğini gördüm.  Emniyet müdür yardımcısının yönetimcimin kafa tarafına doğru siper olduğunu gördüm. Ardından o şahıs bana yönelip küfürler edip çevik kuvvetin arasından tekme tokat attı. Daha sonra öğrendim ki o şahıs rakip takımın kulüp başkanının kardeşi ve aynı zamanda maçta yedek kulübesinde görevli yönetici.  Sporculara yöneticilere ve hakemlere ayrılmış olan yere 50-60 taraftarın nasıl girdiğini hala anlamış değilim. Sadece bize değil bundan önceki maçlarda da genç takım, A takım fark etmez bu olayların her maç yaşandığı diğer kulüp idarecilerinden öğrendik. Hafızalardan silinmeyen hakemin burnunun ısırılması olayları da oldu. Oradaki emniyet müdürü olan Sayın Ogün Algan müdürümüzden öğrendik ve kaymakama yazı yazacağını sahanın güvenliğini alamadığını insanların hayati tehlikesi olduğunu ve bu sahada bunların maç oynamaması gerektiğini söyledi. Açıkçası orada Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının geçmediğini bizde gördük. Bırakın spor adamlığını insan dahi olamayacak şahsiyetler kulüp yöneticisi olmuşlar. Bunlar kardeşler çetesi kurmuş kendi sahalarında masum insanları da kışkırtıyor ve kullanıyorlar. Bu zihniyete sahip insanların başkan, yönetici olmaların izin verilmemelidir. Temsil ettikleri ilçeyi de karalıyorlar. 

BİRİLERİ CANINDAN MI OLSUN?  

    Trabzon futboluna yön verenlere şunu söylüyorum; ben ve yöneticim orada linç edilmeyle karşı karşıya kaldık. Orada ölebilirdik. Önlem alınması için birilerinin canından mı olması gerekiyordu? Polis bizi kurtarmak için üzerimize kapanmasaydı, havaya ateş açmasaydı ayrıca coplarını kullanmasaydı çok daha korkunç şeyler olabilirdi. Yöneticimiz Ömür Gündoğdu almış olduğu sert darbelerle baygınlık geçirdi. İkimiz beraber hastaneye kaldırıldık. Gerekli şikâyetlerimizi yaptık bundan sonrası yargının elinde. Bu konu hakkında söyleyeceklerimiz bunlardır, bundan sonra her platformda konun takipçisi olacağız. Ayrıca bunu yapanların yanına kar kalmayacağını çok nazikçe söylemek istiyorum. Konu hakkında daha açıklama yapmayacağız. Bu açıklamalar kamuoyunu aydınlatmak içindir. Biz kulüp olarak spor futbol ve gençliğe hizmetle anılmak istiyoruz. Bizim ana felsefemiz budur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’’ dedi

Kaynak:http://www.buyukliman.net/besikduzu/orada-olebilirdik-h13496.html
TAKA GAZATESİ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri