​ÖZEN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDULAR

MİLLETVEKİLİ BALTA VE BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU ÖZEN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

​ÖZEN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDULAR
Beşikdüzü
G.Tarihi: 20.05.2017 12:16
3271 Okunma
0
MİLLETVEKİLİ BALTA VE BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU ÖZEN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
Tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 13-05-2017 cumartesi günü yaşamını yitiren Şalpazarı İlçesi Üzümözü Mahallesi’nden Emekli Din Görevlisi Hacı Hafız Yaşar Özen'in ailesine Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ile birlikte Başkan Bıçakçıoğlu başsağlığı diledi.
Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında uzun yıllar din görevlisi olarak görev yapan ve emekli olduktan sonra da Beşikdüzü İlçesi’nde açtığı Kitabevi’nde yıllarca hizmet veren ve Beşikdüzü İlçesi’nde ikamet eden Emekli Din Görevlisi Hacı Hafız Yaşar Özen, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, bu sabah saat 04.00 sularında hayata gözlerini yumdu.
Merhum Hacı Hafız Yaşar Özen’in cenazesi, 14.05.2017 Pazar günü bugün Şalpazarı Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Üzümözü Mahallesi’ndeki evinin yanında bulunan aile kabristanlığında toprağa verilecek.Muhammet TAŞ


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri