​SALIPAZARI'LI ASKER SAMET TOKUR (25) ŞEHİT DÜŞTÜ

​SALIPAZARI'LI UZMAN ÇAVUŞ SAMET TOKUR (25) ŞEHİT DÜŞTÜ

​SALIPAZARI'LI ASKER SAMET TOKUR (25) ŞEHİT DÜŞTÜ
Beşikdüzü
G.Tarihi: 04.04.2018 11:30
2666 Okunma
0


SALIPAZARI'LI UZMAN ÇAVUŞ SAMET TOKUR (25) ŞEHİT DÜŞTÜ


Amanos Dağları'nda bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışma sonucu Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur (25) şehit oldu.

Hatay’ın Amanos Dağları'nda PKK mensubu teröristlerle sürdürülen operasyonda ağır yaralanan Samsun'un Salıpazarı ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Samet Tokur, kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Çatışmada 11 terörist etkisiz hale getirildi.

Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur'un cenazesi, askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Buradaki törene Samsun Valisi Osman Kaymak, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur'un cenazesi daha sonra cenaze aracına konularak Salıpazarı ilçesinde Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
İstanbul'da yaşayan babası taksi şoförü olan Sebahattin ve annesi Nazmiye Tokur ile Ankara'da bulunan şehit eşi Melike Tokur'un (25) Samsun'a gelmek üzere yola çıktığı belirtildi.

Evli ve 25 yaşında olan Şehit Samet Tokur'un cenazesi yarın (28 Mart 2018 Çarşamba) Salıpazarı Fatih Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kalfalı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize sabır ve metanet diliyoruz.

Doğru Haber 61

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri