ŞALPAZARI'NDA ŞAPKA ATÖLYESİ AÇILDI

ŞALPAZARI'NDA ŞAPKA ATÖLYESİ AÇILDI

ŞALPAZARI'NDA ŞAPKA ATÖLYESİ AÇILDI
Beşikdüzü
G.Tarihi: 26.06.2017 17:46
3894 Okunma
0
ŞALPAZARI'NDA ŞAPKA ATÖLYESİ AÇILDI
Şalpazarı'nda  "Anadolu Şapka" markası adı altında tekstil üretim atölyesi AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın katılımıyla açıldı. Şalpazarlı işadamı Ömer Özdemir tarafından açılan şapka atölyesinde 40 kişi istihdam edecek.
Anadolu Şapka’nın açılış töreni yapıldı. Açılışa Trabzon Ak Parti Milletvekili Salih CORA, Şalpazarı Kaymakamı Murat BEŞİKÇİ, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik KURUKIZ, birçok kurum ve kuruluştan insanlar ile halk katılım gösterdi.
Trabzon Ak Parti Milletvekili Salih  Cora “Şalpazarı ilçemizde “Anadolu Şapka” markası ile tekstil üretim atölyesi kuran müteşebbis Ömer Özdemir Beyi tebrik ediyorum. Türkiye şapka üretimin % 90’ını Şalpazarılı hemşehrilerimiz tarafından yapıldığını öğrenmek bugün bizi ayrıca sevindirdi. Yeni kurulan atölyede 40 kişi istihdam edilmektedir. Yıl sonuna kadar 100 kişiye çıkartma hedefi bulunan işletmenin ilçe ekonomisi ve istihdamına büyük katkı sunacağı aşikârdır. Yatırımcı arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağımızı kendilerine beyan ettik. Bölgemizin ihtiyacı olan bu tür atölyelerin, tesislerin sayılarının artması dileğiyle bol kazançlı, hayırlı işler diliyorum.” dedi.
Trabzon Ak Parti Milletvekili Salih CORA’nın açıklamasına göre Türkiye’de şapka üretiminin %90’lık kısmını Şalpazarılı üreticiler karşılıyor.
Şalpazarı’ndaki şapka fabrikasında henüz 40 kişi çalışıyor. Bu sayısı zamanla daha da artacak gibi görülüyor.


Kaynak:​https://www.salpazarigundem.com/anadolu-sapka-salpazarinda-acildi/
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri