ŞEHİT POLİS OLGUN GÜLAY EBEDİYETE UĞURLANDI

​ŞEHİT POLİS OLGUN GÜLAY EBEDİYETE UĞURLANDI

ŞEHİT POLİS OLGUN GÜLAY EBEDİYETE UĞURLANDI
Beşikdüzü
G.Tarihi: 10.11.2017 01:56
2239 Okunma
0

ŞEHİT POLİS OLGUN GÜLAY EBEDİYETE UĞURLANDI


46 yaşında Şehit olan 3 çocuk babası Olgun Gülay, Şalpazarı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Görev yaptığı Gümüşhane’de trafik uygulaması sırasında şehit olan Polis Memuru hemşehrimiz Olgun Gülay‘ın cenazesi Geyikli Gültepe’de ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Konakyanı’nda toprağa verildi.

Şalpazarı İlçesi Geyikli Mahallesi’nden Gümüşhane’de polis memuru olarak görev yapan Olgun Gülay, görev esnasında kimliği belirsiz bir sürücünün otomobili ile  çarpması sonucu kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Gümüşhane’de yol kontrolü yapıldığı sırada bir aracı durdurmak isteyen polis memuru Olgun Gülay’a alkollü sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Olayın ardından otomobil olay yerinden kaçarken, ağır yaralı polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre şehrin Trabzon istikametinden giriş noktası olan Özcan Mahallesi, Elmalı Caddesi üzerindeki Polis güvenlik noktasında uygulama yapan polis memurlarından Olgun Gülay (46) saat 21.30 sularında bir aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayarak görevi başındaki polis memuruna çarpan ve çarpmanın etkisiyle Gülay’ı yaklaşık 40 metre uzağa fırlatan M.K idaresindeki 29 AK 111 plakalı otomobil, daha sonra olay yerinden kaçtı. Bunun üzerine teyakkuza geçen emniyet güçleri aracı ve sürücüsünü kovalamacanın ardından Süleymaniye mahallesinde kıskıvrak yakaladı. Olayın ardından otomobil sürücüsü M.K ve otomobilde bulunan S.E gözaltına alındı. Kazanın ardından ağır yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan polis memuru Gülay, ilk müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Tedaviye cevap vermeyen Gülay, saat 00.45’te hayatını kaybetti.

Olayın ardından Gümüşhane Devlet Hastanesine gelen Vali Okay Memiş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Saat 21.20’de şehrimizin Trabzon’dan giriş istikametinde sürekli yol kontrolü yaptığımız noktada alkollü bir şahsın kullandığı araç yol kontrolü yapan polis memuru arkadaşımıza çarparak ağır yaralanmasına sebep oldu. Polis memuru arkadaşımıza Gümüşhane Devlet Hastanesinde hemen müdahalede bulunuldu. Maalesef tüm yapılan tıbbi müdahalelere rağmen 00.45 gibi polis memurumuz Olgun Gülay şehit oldu. Kurtaramadık polis memurumuzu. Her türlü müdahaleyi yapmış olmamıza rağmen. Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Polis memuru Gülay’ın görev şehidi olduğunu ifade eden Vali Memiş, “Maalesef acımız büyük. Böyle bir hadiseyle karşılaşmış olmaktan da ayrıca üzüntülüyüz. Bu konu hem adli hem idari yönden detaylarıyla ortaya çıkarılacak. Üzücü olan insanların alkollü bir şekilde araç kullanmaları, trafiğe çıkıp hem kendi can güvenliklerini hem de vatandaşlarımızın can güvenliklerini tehdit etmeleri. İlimiz çok fazla alkolün tüketildiği bir yer olmamasına rağmen böyle bir hadiseyle karşı karşıya kaldı. Polisimiz, Jandarmamız vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini tesis etmek için 24 saat esasına göre görev yapıyorlar. Biz vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini tesis eden bütün emniyet görevlilerimize tüm hemşehrilerimizden yardımlarını ve çok daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Bütün Gümüşhaneli hemşehrilerimden bunu özellikle istirham ediyorum. Denetimlerimiz bundan sonra da artarak devam edecek” diye konuştu.

46 yaşında Şehit olan 3 çocuk babası Olgun Gülay‘ın cenazesine; Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Trabzon İl Müftüsü Kerametttin Demir, Siyasi parti ve STK temsilcileri, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:http://www.dogruhaber61.com/flash-haberler/sehit-polis-olgun-gulay-ebediyete-ugurlandi.htm
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri