ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN, SEFERBERLİK

BEŞİKDÜZÜ ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN, SEFERBERLİK

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN, SEFERBERLİK
Beşikdüzü
G.Tarihi: 04.02.2018 10:47
2293 Okunma
0

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN, UYUŞTURUCU VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELEDE SEFERBERLİK

Ülkü Ocakları Beşikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında liselerarası futsal turnuvası düzenlendi.
“ZARARLI ALIŞLANLIKLAR KARŞISINDA DUVAR GİBİ DURACAĞIZ”
Turnuva öncesi afiş ve broşür çalışması yapıldığını ve turnuvaya liseli gençlerin yoğun katılım gösterdiğini belirten Ülkü Ocakları Beşikdüzü İlçe Başkanı Doğukan Zıp,  uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında gençlere yönelik düzenledikleri liselerarası futsal turnuvası ilgili yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendinin talimatları doğrultusunda Türkiye genelinde Ülkü Ocakları olarak, uyuşturucu ve madde bağımlılığını önlemek adına seferberlik ilan ettik. Türk Gençliğini hem bedenen hem de zihnen zehirleyen bu tarz alışkanlıklar karşısında yıkılmaz bir duvar gibi duracağız. Geçtiğimiz günlerde bilgilendirici afiş, broşür ve billboard çalışması yaptık. Önümüzdeki günlerde profesyonel bir anlatıcıyla aileleri ve gençleri bilinçlendirici bir konferans düzenleyeceğiz. Gençliğimizi, bu zararlı alışkanlar karşısında durmak adına spor yapmaya davet ediyoruz. ‘Ey Türk Gençliği, Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme!’ şeklinde konuştu.



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri