BULANCAK'TA, 15 TEMMUZ SERGİSİ AÇILDI

Bulancak Belediyesi tarafından, 15 Temmuz darbe girişimi temalı resim sergisi açıldı. Belediye önünde kurulan çadırda, darbe girişimi ve sonrasını anlatan fotoğraflardan oluşan sergi, gün boyunca ziyaret edilebiliyor...

BULANCAK'TA, 15 TEMMUZ SERGİSİ AÇILDI
Bulancak
G.Tarihi: 20.07.2020 06:29
6418 Okunma
0
BULANCAK'TA, 15 TEMMUZ SERGİSİ AÇILDI

Bulancak’ta, Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan “15 Temmuz ve Bulancak” temalı Fotoğraf Sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında birçok etkinlikler yapılırken Bulancak ilçesinde 15 Temmuz Direnişi 11-16 Temmuz arasında çeşitli etkinliklerle anılıyor. Bu kapsamda Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından 12 Temmuz Çarşamba günü Bulancak Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz ve Bulancak temalı Fotoğraf Sergisi açılışı gerçekleştirildi.
 
Sergi açılışında konuşma yapan Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge “15 Temmuz gecesi milletin iradesine, milletin kendisine, demokrasisine, seçilmiş Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize bir alçak darbe girişimiydi. Ve o gece milletin muhteşem bir direnişi söz konusuydu. Türkiye bu muhteşem direnişle 16 Temmuz sabahına uyandı.  Bu kapsamda 15 Temmuz Direnişinin birinci yıldönümü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlk olarak dün 15 Temmuz şehitlerimiz için Merkez Orta Camii’de mevlid-i şerif okutuldu. Bugün de Belediyemizin düzenlediği Fotoğraf sergisi açılışındayız. Bir kez daha böyle günlerin yaşanmamasını temenni ederim” dedi.
 
Bulancak Belediye Başkanlığının düzenlenen sergide, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşılık, halkın demokrasi mücadelesi verdiği anlarda çekilen fotoğraflar yer alıyor. Hazırlanan serginin girişine 15 Temmuz Anı Defteri yerleştirildi. Anı defterine ilk mesajı Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yazdı. Sergi, 18 Temmuz Salı gününe kadar Bulancak Cumhuriyet Meydanında halka açık olacağı bildirildi.

Açılışa Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Güngör ve Bahtiyar Hüsem, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut katıldı.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri