GİRESUNDA SANAL GERÇEKLİK...

Giresun Bulancak’ta ‘Sanal Gerçeklik’ dersliği kuruldu

GİRESUNDA SANAL GERÇEKLİK...
Bulancak
G.Tarihi: 14.06.2021 06:02
1119 Okunma
0
GİRESUN- Bulancak’ ilçesinde ‘Sanal Gerçeklik’ dersliği kuruldu

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde İmam Hatip Okulları arasında düzenlediği ERDEM projesi kapsamında, Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimleri Proje Okulu olarak kurulmasına hak kazandığı ‘Sanal Gerçeklik’ dersliğinin kurulumundan sonra öğretmen eğitimlerine başlanıldı.

Projenin hazırlanmasında ve kurulmasında büyük destek sağlayan hemşerimiz Köksal Gündoğdu, geleceğin teknolojisini Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimleri Proje Okulunda Arapça, İngilizce, Biyoloji, Kimya ve Fizik derslerine uygulamak için öğretmenlere sistemi tanıtmaya devam ediyor.

Türkiye'de iki Anadolu İmam Hatip Lisesinde bulunan ve Karadeniz’de tek olan derslik, öğrencilerin dersleri yaşayarak öğrenmesini, ders konularının içinde yaşıyor gibi hissetmelerini sağlayacak. İlk eğitimi alan biyoloji öğretmeni Dilek Güngör ve kimya öğretmeni Duygu Güler sanal gerçeklik labaratuvarında ilk uygulamayı yaptılar.

Projenin uygulanmasında destek sağlayan Köksal Gündoğdu’ya Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından plaket sunuldu.

Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından yapılan açıklamada, “İlk öğrencilerimizi alacağımız önümüzdeki eğitim yılında taze enerji, yenilenen fizikî ortam, her açıdan donanımlı bir kadro ile öğrencilerimizi her yönden eğitmeye hazırız. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de toplumun yönetici ve yönlendirici mezunlarını vermeye devam edeceğiz inşaallah. 8. sınıfı bitiren 30 erkek öğrencimizin tamamını burslu olarak ve sınavla, 136 öğrencimizi de sınavsız olarak kabule hazırız. Ömür boyu sürecek aile sıcaklığı için öğrencilerimizi bekliyoruz” denildi.

Kaynak:http://www.yildizhaber.com.tr/bulancakta-sanal-gerceklik-dersligi-kuruldu-91736-haberi
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri