KADINA ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI...

KADINA ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI

KADINA ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI...
Bulancak
G.Tarihi: 26.12.2019 04:58
1120 Okunma
0
BULANCAK'TA KADINA ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
Ülkemiz de son yıllarda gittikçe artan kadınlar karşı şiddet eylemelerini önlemek için devletin 2020 yılında daha fazla mücadele edilmesi ve önlenmesi için başlattığı tedbirler ile ilgili olarak Bulancak Kaymakamlığında bir toplantı yapıldı.
20 Aralık Cuma günü Bulancak kaymakamlık toplantı salonun Kaymakam Ali İkram Tuna’ın başkanlığında yapılan toplantı da 2020 yılın içinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon toplantısına Bulancak Başsavcısı Murat Ulusoy, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Müftülüğü Personeli Adnan Cömert, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Müdürü Melahat Cürgül,  Sosyal Hizmetler Merkezinden Süleyman Akbaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Piraziz İlçe Jandarma komutanı Astsb. Taylan Yılmaz Aslanca, Piraziz Emniyet Amir Vekili Sürmeli Yıldız, Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Piraziz İlçe Müftüsü Yavuz Yıldız, Piraziz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nihal Şenin katıldığı toplantı da Giresun Şiddeti Önleme Merkezi(ŞÖNİM)personeli Esengül Aydınhan’ın yaptığı sunum ile 2020 yılında ülke genelinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. Buna göre Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planındaki Kurum ve Kuruluşlar olan Aile Çalışma Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığının koordinasyonu ile valilikler, kaymakamlıklar, belediyeler, STK’ lar, Üniversiteler, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı Eğitim, Seminer, kadına şiddetin önlemesini için alınacak tedbirler, korunmaya yönelik tedbirler, kanun ve talimatların kadına yönelik şiddetin önlenmesini sağlayacak düzenlemelerinin yapılması konunda yapılacaklar ile ilgili kurum ve kuruluşlarının planları değerlendirildi.      Kaynak:yidizhaber
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri