BAŞKAN DUZCU “50 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU…”

ÇAVUŞLU HABER ÇAVUŞLU BELEDİYESİ

BAŞKAN DUZCU “50 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU…”
cavuşlu
G.Tarihi: 05.10.2019 20:34
1422 Okunma
0
BAŞKAN DUZCU “50 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU…”

Çavuşlu Belediye Başkanımız Sn. Fatih Duzcu, Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Vatandaşlara vaat ettiği “Cami Yanı Rampasını söz veriyorum sıcak asfalt ile kaplatarak sağlıklı ve rahat bir ulaşıma kavuşturacağız” sözünü yerine getirdiklerini ve mahalle halkına hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

Çavuşlu Beldemiz, Merkez Mahalle Bestekar Fethi Karamahmutoğlu Caddesi (Cami Yanı Rampası Eski Sağlık Ocağı), yıllardır süre gelen bozuk yol sorununa mahalle halkının artık hayal denildiği zamanda imdadına koşan Başkan Duzcu 50 yıllık hayali gerçeğe çevirerek mahalle halkının takdirini ve sevgisini kazandı.

Başkan Duzcu konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Seçim döneminde birçok kez yaptığımız ev ziyaretlerimizde, Merkez Mahallemiz Cami Yanı Bölgesinde vatandaşlarımızın seçimi kazandığımız takdirde bizlerden en büyük isteği Sağlık Ocağı rampasının bir an önce taşlı yoldan kurtarılması istekleri oldu. Yıllardır bu bölgede hayatlarını idame ettiren vatandaşlarımızın araçlarında meydana gelen arızalardan muzdarip oldukları, gurbette yaşayan yakınlarının ise beldemize geldiklerinde araçlarını bu yola sokmadıklarını dile getirmişlerdi. Yerel seçimler biteli ve bizimde makamda 6.cı ayımız dolmak üzere söz vermiş olduğumuz gibi Cami Yanı bölgesi Bestekar Fethi Karamahmutoğlu Caddemizin %70 gibi büyük bir kısmını sıcak asfalt ile kaplayarak vatandaşlarımıza sağlıklı ve rahat bir ulaşıma kavuşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz, vatandaşlarımıza ve beldemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri