ÇAVUŞLU; ÇÖP İÇİN TEK VÜCUT!

ÇAVUŞLU; ÇÖP İÇİN TEK VÜCUT!

ÇAVUŞLU; ÇÖP İÇİN TEK VÜCUT!
cavuşlu
G.Tarihi: 03.11.2020 03:24
5033 Okunma
1
ÇAVUŞLU; ÇÖP İÇİN TEK VÜCUT!
Çavuşlu Beldemizde uzun yıllardır başlı başına sorun olan ve olmaya devam eden “Katı Atık Bertaraf Tesisleri” Çavuşlu Halkının sesine ses olmak için, Çavuşlu Belediye Başkanımız Fatih Duzcu Belediye Başkanlık makamında halkın temsilcileri ile bir araya gelerek “Çavuşlu için, Tek Vücut” yol haritasını belirlediler.
Çavuşlu Beldemizde eski taş ocağı alanında yaklaşık beş yıl önce faaliyete geçen, Giresun Katı-Sıvı Atık ve İçme Suları Birliği çatısı altında faaliyetini sürdüren Çöp Ayrıştırma ve Depolama sahasında gün geçtikçe sorunların ardı arkası kesilmemesi üzerine, Çavuşlu halkının temsilcileri olan Belediye Başkanımız Fatih Duzcu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Siyasi Parti ve STK Temsilcilerinden oluşan bir heyet ile geçtiğimiz günlerde İzmir ili, Bergama ilçesi Harmandalı Düzenli Katı Atık Depolama ve Elektrik Üretim Tesislerinde yaptıkları incelemelerde, beldemizde mevcut çöp sahası için de Elektrik üretim tesisi kurarak çöp kaynaklı sorunların bertarafı doğrultusunda tüm kötü gidişata dur istenmekte iken yapılan incelemelerde İzmir de bulunan tesisinde sorunlarının bitmediği, bölge halkının ve yetkililerinin endişelerinin giderek arttığı görülmüştür.
Bunun üzerine İzmir dönüşü Belediye Başkanımız Fatih Duzcu’dan vatandaşların isteği üzerine Başkanlık makamında bir toplantı yapılması ve bir yol haritası çıkarılması istenmiştir. Bu doğrultuda Çavuşlulu vatandaşlarımızın sesine ses olmak için Çavuşlulu vatandaşlarımızın temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirilmiştir.
Çavuşlu Belediye Başkanımız yapılan toplantı sonrasında yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde Çavuşlulu vatandaşlarımızı temsilen oluşturulan bir heyet ile gittiğimiz İzmir ilinde bulunan çöp depolama ve elektrik üretim tesislerini hep beraber gezdik. Bizlere söylenen olumlu kelimelerin dışında gözle görülen bir tablo göremedik. O bölgede yaşayan vatandaşları da dinleyerek sıkıntılarının bitmediğini görmüş olduk. Bu kapsamda bizlere İzmir dönüşü vatandaşlarımızın beldemizde son günlerde artan sesine etkili bir ses olmak için yapılan talepler doğrultusunda başkanlık makamımızda bir toplantı yaparak yeni bir yol haritası oluşturulması kararına vardık. Yanlışın neresinden dönülse kârdır. Zaman tamamen birlik beraberlik zamanı, A-B-C partisi gözetmeksizin oy çoğunluğu ile Çavuşlumuz için çöpün bertarafı adına tek vücut olup beldemizin bu sıkıntılı dönemini hep birlikte aşma kararına varılmıştır. Çavuşlumuz için birlik olan vatandaşlarımızın temsilcileri olan meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, siyasi parti ve stk temsilcilerine şahsım ve Çavuşlu halkı adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Mehmet 3 yıl önce
Çavuşlu daki tesis hastalık saçıyor nefret edici bir durum milletimizi depresyonlara soktu bu asırda böyle rezillik olurmu yapılma aşamasında son model teknoloji kullanılarak yapılacak hiç proplem yaşanmayacak deniyordu nerde kaldı yazık günah bu olay tamamen halkımızı cezalandırmak sayın cımhurbaşkanı çat kapı halkı ziyaret edip çay içmeye gidiyorya sık sık rize trabzon ziyaretlerinide ihmal etmiyor binlerce insanımızı hasta eden modern dedikleri çöplüğüde görse acaba ne der

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri