Çavuşlu’da Muhtarlar” Hiçbir kararda biz yokuz”!...

Çavuşlu’da Muhtarlar” Hiçbir kararda biz yokuz”!...

Çavuşlu’da Muhtarlar” Hiçbir kararda biz yokuz”!...
cavuşlu
G.Tarihi: 21.12.2020 21:30
5931 Okunma
0
Çavuşlu’da Muhtarlar” Hiçbir kararda biz yokuz”!...
Görele’nin Çavuşlu Beldesi’nde faaliyet gösteren Katı Atık Bertaraf Tesisinde Elektrik Üretimi için imar değişikliği yapılması için Çavuşlu Belediye Meclisi’nde görüşülen ve oy birliği ile red kararı verilmesine tepki gösteren muhtarlar adına bir açıklama yapan Merkez Mahalle Muhtarı Selim Hamzaoğlu” Çöp Tesisinin kapatılmasını istiyoruz, bunun dışında alınan hiçbir kararda biz yokuz” dedi.

Çöp tesisi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanının '' Çöp tesisi kaldırılacak - kapatılacak '' kararının dışında alınan hiç bir karara mahalle muhtarları olarak kabul etmediklerini ifade eden Merkez Mahalle Muhtarı Selim Hamzaoğlu” Çavuşlu’da Çöp tesisinin kapatılması için beklerken Çavuşlu Belediye Meclisi’nde Katı Atık Bertaraf Tesisinde Elektrik Üretimi için imar değişikliği yapılmasına oy birliği ile red kararı çıktı. Çavuşlu’ya kurulan katı atık arıtma tesisini istemediklerini , bölge halkının yanında olduklarını , Çöp tesisi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanının '' Çöp tesisi kaldırılacak - kapatılacak '' kararının dışında alınan hiç bir karara mahalle muhtarları olarak kabul etmediklerini, Çöp tesisi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanının '' Çöp tesisi kaldırılacak - kapatılacak '' kararının dışında alınan hiç bir karara mahalle muhtarları olarak kabul etmediklerini” ifade etti.Serdar KARA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri