GENÇ NESİLLER GELECEK İÇİN FİDAN DİKTİ

GENÇ NESİLLER GELECEK İÇİN FİDAN DİKTİ

GENÇ NESİLLER GELECEK İÇİN FİDAN DİKTİ
cavuşlu
G.Tarihi: 17.11.2019 22:50
1187 Okunma
0
GENÇ NESİLLER GELECEK İÇİN FİDAN DİKTİ…

Çavuşlu Beldemiz Sahil Dolgu alanında 6.200 fidan toprak ile buluştu. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığımızca ‘Bugün ağaç yarın nefes’ sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında Beldemizde yapılan etkinlik ile genç nesiller gelecek için fidanları toprakla buluşturdu.

Çavuşlu’da rekreasyon alanlarında ‘Bugün ağaç yarın nefes’ sloganı ile toprakla buluşturulan fidan dikim kampanyası Tarım ve Orman Bakanlığımızca bildirilen 11 Kasım saat 11:11’de gerçekleştirildi.

Çavuşlu Belediye Başkanımız Fatih Duzcu, bakanlığımızca başlatılan kampanyaya katılarak, öğrencilerimizle birlikte fidan dikti.

Belediye Başkanımız Fatih Duzcu, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığımızca başlatılan kampanyaya destek vererek, beldemiz sahil dolgu bölümünde oluşturulan rekreasyon alanında 26 değişik türden 6.200 fidanı toprakla buluşturduk. Hedefimiz gelecek kuşaklara yeşiller içinde bir Çavuşlu bırakmaktır. Bugün burada genç nesil öğrencilerimizin gelecek nesiller için fidanları toprak ile buluşturmaları örnek bir davranış olmuştur. Kampanya kapsamında emeği geçen tüm herkese Belediyemiz ve beldemiz adına teşekkür ederiz. Bundan sonra da bu denli çalışmalarımız devam edecektir" dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri