​SİSDAĞI İÇME SUYU PROJEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

​SİSDAĞI İÇME SUYU PROJEMİZ ÇAVUŞLUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

​SİSDAĞI İÇME SUYU PROJEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN
cavuşlu
G.Tarihi: 12.12.2020 08:39
8309 Okunma
2
SİSDAĞI İÇME SUYU PROJEMİZ ÇAVUŞLUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN
25 yıldır herkesin hayali herkesin seçim vaadiydi.

Bizimde  seçim vaadimizin en büyük ve en değerlisiydi. Yılmadık usanmadık önce Ankara'yı su yolu yaptık.çalmadık kapı,aşındırmadık yol bırakmadık.Çünkü bizim olmazsa olmazımızdı..
Allah'a hamd olsun'ki  bu projeyi  bizlere nasip etti.Çavuşlu'muz için bu çok büyük projeyle gelecek nesillerimiz uzun yıllar suzusluk tehlikesinden kurtulmuş olacak.Yıllardır hizmetten mahrum kalmış Çavuşlum  hizmetin en güzel ve en iyisine layıktır.ne söyledik .Biz laf değil icraat yapıyoruz."Çalışınca oluyor.Çavuşlum en güzelini, en sağlıklısını hak ediyor".
Bu vesileyle Projenin hayata geçmesinde emeği geçen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat KURUM’a ,bu projede bize  inanan, güvenen en büyük destekçimiz,Giresun'un abisi   milletvekilimiz  sayın  Cemal Öztürk İller bankası Genel müdürü sayın Yusuf BÜYÜK'e,Ortaklığımızı kabul eden bizi yalnız bırakmayan projemizin  büyük ortağı Görele Belediye başkanım sayın Tolga Erener e, emeği geçen herkese. çok teşekkür ederim. Tüm Belde halkımıza,hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.
Görele ve Çavuşlu’da hemşerilerimize nitelikli ve kaliteli içme suyu temini için uzun zamandır takipçisi olduğumuz, Görele - Çavuşlu müşterek içme suyu projesinin yapım işi ihalesi İller Bankası tarafından 6 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
Bu kapsamda; 
✅ Görele – Çavuşlu İçmesuyu ve İçmesuyu Paket Arıtma Tesisi İnşaatı Yapım İşi ihalesinin yasal itiraz süreci 24 Kasım’da tamamlanmıştır. 
✅ Sözleşme bedeli 65 Milyon 233 Bin TL olan projenin, %50’si İller Bankası tarafından hibe edilecek. 
✅ Sis Dağı eteklerinden, 2-3 oba kaynağının birleştiği Yalakoda Deresinden elde edilen yayla suyu, 30 km isale hattı sayesinde Görele ve Çavuşlu halkının kullanımına sunulacak.
✅ 4 Aralık Cuma günü (yarın) İller Bankası ile ihaleyi alan firma arasında sözleşme imzalanıyor. 
✅ Sözleşmenin imzalandığı 4 Aralık tarihinde itibaren, 15 gün içinde ilgili firmaya yer teslimi yapılarak işe başlanıyor. 
✅ Yer tesliminden itibaren işin tamamlanma süresi ise 720 takvim günüdür. 
✅ Aralık ayı bitmeden yapım çalışmalarına başlanılması planlanan tesisin, 2022 yılı sonlarında tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulması planlanmaktadır.
✅ ihale ile toplam 65 milyon 233 bin TL’lik projenin %50’sini  İlbank , geri kalan %50’nin %80’ini (KDV ile 31 milyon) Görele Belediyesi , diğer %20’lik kısmı Çavuşlu Belediyesi 180 ay vade ile ödeyecek. 30 km irsaliye hattı arıtma tesisi ve depoları ile 720 takvim gününde bitecek
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Ömer Kar3 yıl önce
Hehe sen o.kadar köyün içinden isale geçir kimseye verme Çavuşlu ya götür b.. Yaparsınız o suyu dereyi kurutamazsiniz doğayı.katledemezsiniz
Muhammet Arslantürk3 yıl önce
Mahkeme sonucunu beklemek zotundasınız bu olay mahkemeye taşınacaktır.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri