Ak Partili Vekillerden Fındık Zirvesi!

Ak Partili Vekillerden Fındık Zirvesi!

Ak Partili Vekillerden Fındık Zirvesi!
Ekonomi
949 Okunma
0
Fındık yetiştiren illerin milletvekilleri, Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’ün başkanlığında biraraya gelerek, başkent Ankara’ya çıkarma yaptılar…

Fındıkta gözler TMO’ya çevrilirken, fiyat açıklanmadan önce Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşme yapmak isteyen bölge milletvekilleri başkent Ankara’ya çıkarma yaptılar.

Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk başkanlığında 17 Temmuz Çarşamba günü TBMM’de biraraya gelen bölge milletvekilleri, TMO’nun fındık alımı için görevlendirilmesini ve açıklanacak fiyatların üreticiyi tatmin edecek şekilde olmasını dile getirdiler. Toplantı sonunda bir açıklama yapan Öztürk, “Fındık sezonunun yaklaştığı bu günlerde üreticilerimizin talep ve beklentilerine tercüman olmak üzere fındık yetiştiren illerin milletvekilleri olarak TBMM’de biraraya geldik. Söz konusu toplantıda ortaya çıkan sonuçları Tarım ve Orman Bakanı sayın Pakdemirli’ye ve hükümete iletmek üzere bir komisyon oluşturduk. Bu komisyon Tarım ve Orman Bakanı ile görüşüp, fındığa makul bir fiyat verilmesini talep edecek. Bu konudaki nihai kararı hükümetimiz verecek” şeklinde ifadeler kullandı ve üreticiler gibi, kendilerinin de fındığa bu yıl tatmin edici bir fiyat verilmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri