BAKAN EROĞLU GİRESUN VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Bakan Eroğlu Valiliğimizi Ziyaret Etti

BAKAN EROĞLU GİRESUN VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
Ekonomi
G.Tarihi: 11.06.2018 22:12
1666 Okunma
0

Toplu temel atma ve açılış töreni için 11 Haziran Pazartesi günü ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Valiliğimizi ziyaret etti.
 
Giresun Valiliği protokol gelişinde Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları ve il protokolü tarafından karşılanan Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ilk önce Valilik Makamına geçerek Vali Sarıfakıoğulları’ndan brifing aldı.
 
Vali Sarıfakıoğulları, Bakan Eroğlu’na “Hoş geldiniz” diyerek, “Bundan önce zatıâlinizin uğurlu eliyle açılışlarını yaptığımız gibi bugün de yaklaşık 168 milyonluk yatırımların hem temelini atma hem de açılışlarını yapmak üzere zatıâlinizi misafir ediyoruz. Tüm Giresunlular adına zatıâlinize hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum.” diye konuştu.
 
Makam Ziyaretinin ardından basın mensupları ile Valilik Toplantı Salonu’nda bir araya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunduktan sonra, Valilik önündeki toplu temel atma ve açılış törenine katıldı.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri