CANSIZ,KURBANLARINIZI KIZILAY’A BAĞIŞLAYIN

CANSIZ,KURBANLARINIZI KIZILAY’A BAĞIŞLAYIN

CANSIZ,KURBANLARINIZI KIZILAY’A BAĞIŞLAYIN
Ekonomi
G.Tarihi: 13.08.2019 08:03
1310 Okunma
0
KURBANLARINIZI KIZILAY’A BAĞIŞLAYIN

Türkiye Kızılay Derneği Giresun Şube Başkanı Murat Cansız Kurban Bayramında Kızılay’a kurban bağışı desteği verilmesini istedi.

Kurban Bağışı kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Cansız, 151 yıldır dil din ırk ayrımı gözetmeksizin Ulusal ve Uluslararası alanda ihtiyaç sahiplerine elini uzatan Kızılay, 2007 yılından bu yana Kızılay kurban modeli ile milyonlarca ihtiyaç sahibinin sofrasına kurban eti ulaştırdığını söyledi.
Bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi kurban döneminde hayırseverlerden gelen kurban vekâletlerinden elde edilen etleri ülkemizin tamamında ve dünyanın farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirten Cansız, ‘’Mazlum insanların sofralarına ulaştıracağımız kurban etleri ile evlerine gönüllerine mutluluk vermenin paylaşmanın ve paylaştırmanın huzurunu yine hep birlikte yaşayacağız. Son bir yıl içerisinde Giresun’da 2 bin den fazla aileye et yardımında bulunduk. Artık geleneksel hale gelen ve Kurban bereketini yıl boyuca hayırsever vatandaşlarımız sayesinde yaşatıyoruz. Türk Kızılay’ı her dönemde mazlum ve mağdurların yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir. Türk Kızılay’ı bu çalışmalarının hedefine ulaşabilmesi için tüm vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacı vardır. Başta Giresun halkımız olmak üzere ülke çapında herkesin aynı duyarlılığı göstereceğini inanıyor kurban bağışlarını bekliyoruz’’ Ahmet CEYLAN

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri