EVDE BAKIM VE SAĞLIK HİZMETİ SÜRÜYOR

EVDE BAKIM VE SAĞLIK HİZMETİ SÜRÜYOR

EVDE BAKIM VE SAĞLIK HİZMETİ SÜRÜYOR
Ekonomi
G.Tarihi: 27.08.2021 08:36
880 Okunma
0
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla kurulan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine programlanan ekipler yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler tarafından, yaşlı ve kimsesiz birçok vatandaşın evinde temizlik işlemi gerçekleştiriliyor. Ev temizliği için başvuran yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerine gidilerek ihtiyaçları gideriliyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Evde bakım hizmetimize büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın önemli bir ihtiyacına çözüm oluşturmaya çalışıyoruz. Halkımızın ihtiyacı olan ne varsa karşılamak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediye olarak yaşlılarımıza ve hastalara ne kadar çok hizmet verirsek kendimizi o kadar mutlu ve huzurlu hissedeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar, aldıkları hizmetlerden son derece memnun kalırken, uygulamayı hayata geçiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür etti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri