FINDIĞI SATMAYIN

Trabzon Milletvekili Salih Cora ‘Fındığı satmayın’ dedi Fındık üreticilerin gözü kulağı ülke genelindeki fiyatlarda. 9 TL’ye kadar gerileyen fındık fiyatları üreticiyi iyice endişelendirir iken Trabzon Milletvekili.

FINDIĞI SATMAYIN
Ekonomi
G.Tarihi: 02.05.2016 21:24
2256 Okunma
0
Trabzon Milletvekili Salih Cora ‘Fındığı satmayın’ dedi
Fındık üreticilerin gözü kulağı ülke genelindeki fiyatlarda. 9 TL’ye kadar gerileyen fındık fiyatları üreticiyi iyice endişelendirir iken Trabzon Milletvekili.....

Fındık üreticilerin gözü kulağı ülke genelindeki fiyatlarda. 9 TL’ye kadar gerileyen fındık fiyatları üreticiyi iyice endişelendirir iken Trabzon Milletvekili Salih Cora’dan konu ile alakalı flaş açıklama geldi. Cora, üreticilerin ellerindeki fındığı satmamaları yönünde uyarılarda bulunurken ilerleyen günlerde  konu ile alakalı çalışmanın olacağını vurguladı.
FINDIKTA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
Tarım Kredi Kooperatifi’nin fındık alacağını vurgulayan Cora, “ Üreticilerimiz kendilerini ferah tutsun. Üreticiler ellerindeki ürünleri ucuza satmasın biraz daha sabretsin. Devletimiz üreticilerin mağduriyetini gidermek için fındık alacak.  Tarım Kredi Kooperatifi’nin yeni bir uygulaması var ve bu kapsamda fındığı yaklaşık 14 TL’ye yakın bir fiyat ile üreticiden alacak.”dedi.
FİYATI DENGELEYECEKLER
Açıklamasında detaylı bilgi veren Cora, “Fındık fiyatlarının düşüşü nedeni sürekli olarak şikayet alıyoruz. Bu duruma bir çare bulmak için yeni bir proje geliştirildi. Bu nedenden dolayı Tarım Kredi Kooperatifi’nin aşırı düşüşler sırasında piyasa değerinin altına düşmemesi için piyasaya müdahale ederek ürün alacak. Fiyatı dengeleyecekler. Aldıkları ürünleri de kurmuş oldukları yeni şirkette pazarlayacaklar.”şeklinde konuştu.
Kaynak:Haber61.net



 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri