FINDIK OYUNA KURBAN GİDİYOR!

FINDIK OYUNA KURBAN GİDİYOR!

FINDIK OYUNA KURBAN GİDİYOR!
Ekonomi
G.Tarihi: 11.04.2016 14:21
1555 Okunma
0
FINDIK OYUNA KURBAN GİDİYOR!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, fındık fiyatındaki düşeşe tepki göstererek, fındığın bir oyuna kurban gittiğini savundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Samsun Milletvekili Hayati Tekin ve Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, fındık fiyatının yerlerde süründüğünü ifade etti.
Fındık fiyatındaki düşüşten hükümeti sorumlu tutan Genel Başkan Yardımcısı Torun, "Fındık maalesef bir oyuna kurban gitmektedir. Avrupa'daki bir iki alıcı, Türkiye'deki uzantılarıyla rekabeti engelleyerek tekelci anlayışla fındık fiyatlarını düşürmektedir ve üreticiler mağdur olmaktadır. Fındık gerçek değerini bulamadığı için üreticiler şu an borç içinde. Devletin fındığımıza sahip çıkması lazım. Hükümet bu konuda duyarsız kalmaktadır. Hiç değilse 2016 yılını kazanalım. Yeni sezon için şimdiden çalışma yapalım. Yaraları saralım ve fındık gerçek değerini bulsun" dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri