FINDIK ÜRETİCİSİNE BAŞBAKAN DAVUTOĞLUNDAN MÜJDELİ HABER

FINDIK ÜRETİCİSİNE BAŞBAKAN DAVUTOĞLUNDAN MÜJDELİ HABER

FINDIK ÜRETİCİSİNE BAŞBAKAN DAVUTOĞLUNDAN MÜJDELİ HABER
Ekonomi
G.Tarihi: 21.04.2016 19:00
3684 Okunma
0
FINDIK ÜRETİCİSİNE İYİ HABER

Başbakan Davutoğlu’ndan fındık üreticilerine iyi haber geldi. Davutoğlu, fındıkta yaşanan sorunları bildiğini belirterek sorunun çözümü için gereken talimatı verdiğini açıkladı

Bir süredir fındık fiyatlarında yaşanan sorun üreticileri tedirgin ederken fiyatlar da 14 liradan 7 liraya geriledi. Geçtiğimiz ay sorunun çözümü için hükümet tarafından Trabzon’da başlatılan çalışmaların sürdürdüğü bildirildi. Üreticiler Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) devreye girmesini isterken, üreticileri sevindiren haber Düzce’den geldi. Düzce’de toplu açılış törenine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, fındıkta yaşanan sorunun çözüme kavuşturulması için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na gereken talimatı verdiğini açıkladı.
Vatandaşlara hitap eden Başbakan Davutoğlu, fındık fiyatlarındaki sorunu bildiklerini ifade ederek sorunun çözümü için gerekli talimatları verdiğini açıkladı. Yaptığı konuşmayla fındık üreticilerini rahatlatan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Fındık üreticilerinin sıkıntılarını biliyorum. Bu sıkıntıların aşılması için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na talimat verdim. Gerekli çalışmalar başlatıldı. Biz hiçbir zaman fındık üreticimizi  üzmeyiz. Sorunlar kısa sürede çözüme kavuşacaktır” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri