GİRESUN FİSKOBİRLİK FINDIK ALIMLARINA BAŞLIYOR

GİRESUN FİSKOBİRLİK FINDIK ALIMLARINA BAŞLIYOR

GİRESUN FİSKOBİRLİK FINDIK ALIMLARINA BAŞLIYOR
Ekonomi
G.Tarihi: 11.08.2016 10:24
2773 Okunma
0
FİSKOBİRLİK 8 AĞUSTOS’TA ALIM KAMPANYASINI BAŞLATIYOR
FİSKOBİRLİK üreticilerin fındığına talip. Bayraktar, "Piyasada fındık kaç lira ise biz onun 20-30 kuruş üzerinde alım yapacağız. Aldığımız ürünün fiyatını da peşin ödeyeceğiz" dedi.
Bayraktar, bölgede fındık hasadının devam ettiğini belirterek, "Bu sezon fındığın geçen sezona oranla az olduğu ortada. Zaten ilgili bakanlığın yaptığı açıklama sonrası rekoltenin düşük olduğu resmileşmişti." diye konuştu. 

FİSKOBİRLİK'in geçen yıllarda olduğu gibi bu sezon da fındık alımı yapacağına işaret eden Bayraktar, "Her geçen yıl daha da güçlenen bir FİSKOBİRLİK var. Bize getirilecek her bir fındığı alacak gücümüz var. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.
FİSKOBİRLİK'in son yıllarda daha güçlendiğinin altını çizen Bayraktar, "8 Ağustos itibarıyla fındık alımına başlıyoruz. Kurum olarak tüm üreticilerin fındığına talibiz. Artık daha güçlü bir kuruma sahibiz. Sorunlarımızı geride bıraktık." dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri