GİRESUN'A 5 MİLYON.TL'LİK YATIRIM:250 İŞÇİ ÇALIŞACAK

GİRESUN'A 5 MİLYON.TL'LİK YATIRIM:250 İŞÇİ ÇALIŞACAK

GİRESUN'A 5 MİLYON.TL'LİK YATIRIM:250 İŞÇİ ÇALIŞACAK
Ekonomi
G.Tarihi: 28.07.2016 03:12
3777 Okunma
0
Sayın Valimiz Hasan Karahan 250 Kişiye İstihdam Sağlayacak Protokolü İmzaladı
Sayın Valimiz Hasan Karahan bugün UNİTEKS Genel Müdür Yardımcısı Maşuk Pamuk, 2. OSB Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu’nu makamında kabul etti.
Türkiye’nin en büyük konfeksiyon firmalarından UNİTEKS tekstil konfeksiyon İhracat ve ithalat firmasına, Bulancak 2. Organize Sanayi Bölgesinde yer tahsisi yapılmasına ilişkin sözleşmeler taraflarca Valilik Makamında düzenlenen bir törenle imzaladı.
UNİTEKS firmasıyla ilgili bilgi sunan Genel Müdür Yardımcısı Pamuk, yılda 40 milyon adet ürün üreterek,  150 milyon dolar ihracat yaptıklarını, Türkiye genelinde 10 Bin kişiye istihdam sağladıklarını söyledi. 
Avrupa’nın ünlü markalarından ZARA, C&A,H&M, Bersha firmalarına ürün ürettiklerini ve bu firmaların Türkiye’deki stratejik ortakları olduklarını belirten Pamuk, Bulancak OSB de ilk etapta 5 Milyon TL’lik yatırım yapılacaklarını ve başlangıç olarak 250 kişi istihdam edileceği bilgisini verdi.
Pamuk, 2. OSB’ye kurulacak konfeksiyon imalat fabrikasından ürünlerin direk Avrupa’ya gönderileceğini de sözlerine ekledi.
İmzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyen Vali Karahan, ülkemizin dışa açılan en önemli tekstil firmalarından biri olan UNİTEKS’in ilimizde tekstil sanayisinin gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını söyledi. 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri