İHRACAT SEZONU BAŞLADI

GİRESUN ​İHRACAT SEZONU BAŞLADI

İHRACAT SEZONU BAŞLADI
Ekonomi
1428 Okunma
0
İHRACAT SEZONU BAŞLADI

2016-2017 fındık ihracat sezonu Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Giresun Limanı’nda gerçekleştirilen törenle başladı. Fındık çuvallarının liman sahasındaki TIR’lara yüklenip ihraç edileceği ülkeye gönderilmek üzere yola çıkmasıyla 2016-2017 fındık ihraç sezonu başlamış oldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Ağustos ayı ihracat rakamlarını Giresun'da açıkladı. 
TİM'in her ay farklı bir şehirde düzenlediği aylık ihracat raporlarının açıklandığı basın toplantısı bu ay Giresun’da Liman sahasında yapıldı. 
Açıklanan Ağustos ayı ihracat raporuna göre; İhracatın Ağustos ayında yüzde 6,9 artışla 11 milyar 157 milyon dolar olduğu ve son 28 ayın ardından en fazla ihracat artışının gerçekleştirildiği belirtildi.
Liman sahasında düzenlenen törene TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Vali Hasan Karahan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Edip Sevinç, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve davetliler katıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri