İŞKUR’DAN İŞGÜCÜ ANALİZİ YAPILACAK

İŞKUR’DAN İŞGÜCÜ ANALİZİ YAPILACAK

İŞKUR’DAN İŞGÜCÜ ANALİZİ YAPILACAK
Ekonomi
G.Tarihi: 16.04.2016 19:59
1603 Okunma
0
Giresun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işgücü piyasası analizine çıkıyor. İl Müdürü Mustafa Sarı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İşgücü Piyasası Araştırması ile Giresun ilimizin işgücü piyasası fotoğrafını çekeceğiz. Saha çalışması 08 Nisan-06 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılmakta olan İşgücü Piyasası Araştırması kapsamında ilimizde 346 işyerinin ziyaretini gerçekleştireceğiz. Araştırma kapsamında, ilimizde faaliyet gösteren 20 ve daha fazla çalışanı olan işyerlerini ziyaret edeceğiz” dedi.
Sarı açıklamasında; “İş ve Meslek Danışmanlarımızın işverenlerle gerçekleştireceği görüşmeler sonrasında, ilimizde; istihdam edilenlerin meslek bilgileri, ihtiyaç duyulan açık işler ve bu açık işlerde aranan özellikler, bulunmasında/karşılanmasında güçlük çekilen meslekler ile bu mesleklerde neden çalışacak kişi bulunamadığına ilişkin bilgileri ve önümüzdeki yıl için istihdam beklentilerini tespit edeceğiz. Elde edilen sonuçlar, İlimizin istihdam politikalarına yön verecektir” ifadelerine yer verdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri