KEŞAP TURİZM FAKULTESİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

KEŞAP TURİZM FAKULTESİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR Giresun Üniversitesi Keşap Turizm Fakültesi hizmet binasının hafriyat alanında incelemede bulunan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Keşap Turizm Fakültesi inşaatı için kullanılacak 22 dönümlük arsad

KEŞAP TURİZM FAKULTESİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR
Ekonomi
1863 Okunma
0
KEŞAP TURİZM FAKULTESİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR
Giresun Üniversitesi Keşap  Turizm  Fakültesi  hizmet binasının hafriyat alanında incelemede bulunan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Keşap Turizm Fakültesi inşaatı için kullanılacak 22 dönümlük arsada temel çalışmalarının son kısmı olan zemin düzeltme çalışmalarındayız. Keşap’ı modern bir görünüme kavuştururken, gelmeyen hizmetleri de getirdik. Süreç hayırlı bir şekilde ve kontrolümüzde ilerliyor.Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesine tahsis ettiğimiz manzarası çok güzel arazide Giresun adası ,deniz ve Keşap tamamen göz hapsinde.
Keşap Turizm Fakültesi arazisinde başlatılan çalışmalar kapsamında, Turizm Fakültesi Toplam 22 Dönümlük arazi üzerine kurulacaktır. Temel alanı 1500 metrekare üzerine toplam 11 bin metrekare inşaat alanı olacak olan 4 yıllık Keşap Turizm fakülte binası, Bodrum dahil 7 katlı olacaktır. Bodrum Katı, Temeli ve Çevre Düzenlemesi Belediyemizce yapılarak üniversitemize teslim edilecektir. Allah (c.c) tez zamanda hizmete açmayı nasip etsin.” ifadelerinde bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri