MESLEK YETERLİLİK BELGESİ ÇALIŞMASI YAPILDI

MESLEK YETERLİLİK BELGESİ ÇALIŞMASI YAPILDI Görele ilçesinde yapılan toplantıda,26 Mayıs’ta zorunlu hale gelecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi için işverene işçi başı 500 TL cezai işlem uygulanacağı, ayrıca Mesleki Yeterlilik Belgesi olanların ise Sig

MESLEK YETERLİLİK  BELGESİ ÇALIŞMASI YAPILDI
Ekonomi
G.Tarihi: 17.04.2016 18:30
1484 Okunma
0
GÖRELE'DE MESLEK YETERLİLİK  BELGESİ ÇALIŞMASI YAPILDI
İnşaat sektörü başta olmak üzere tehlikeli ve çok tehlikeli 48 meslekte zorunlu hale gelen Mesleki Yeterlilik Belgesi için Giresun Ticaret ve Sanayi Odası bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanunu kapsamında 26 Mayıs 2016 tarihinde zorunlu hale gelecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi için Görele ilçesinde yapılan toplantılar kapsamında ön müracaatlar alındı.
Görele ilçesinde yapılan toplantıda,26 Mayıs’ta zorunlu hale gelecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi için işverene işçi başı 500 TL cezai işlem uygulanacağı, ayrıca Mesleki Yeterlilik Belgesi olanların ise Sigorta İşveren Paylarının Hazine tarafından karşılanacağı da anlatıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri