ÖZTÜRK’TEN FINDIK SEZON ÖNCESİ LOBİ ATAĞI

ÖZTÜRK’TEN FINDIK SEZON ÖNCESİ LOBİ ATAĞI

 ÖZTÜRK’TEN FINDIK SEZON ÖNCESİ LOBİ ATAĞI
Ekonomi
G.Tarihi: 24.07.2019 19:26
1058 Okunma
0


FİYAT VE TMO İÇİN DEVREDELER


Fındık üreten illerin AK Partili milletvekillerinin oluşturdukları Fındık Çalışma Grubu, fındık konusunda değerlendirmelerde bulunmak üzere TBMM’de bir araya geldi.

Toplantıda söz alan milletvekilleri TMO’nun fındık alımı için görevlendirilmesini, Ağustos ayının ilk haftasında alıma başlamasını ve fiyatların üreticiyi tatmin edecek düzeyde olmasını dile getirdiler.

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’ün koordinasyonunda yapılan toplantı sonunda bir açıklama yapan Öztürk; ’’Fındık sezonunun yaklaştığı bu günlerde fındık üreticilerimizin talep ve beklentilerine tercüman olmak üzere fındık üreten illerin bölge milletvekilleri olarak TBMM’de bir araya geldik. Toplantıda, milletvekillerimiz fındık sezonu öncesi görüşlerini dile getirdiler. Ortaya çıkan düşünceleri, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli’ye ve hükümete iletmek üzere bir komisyon oluşturuldu. Önümüzdeki hafta başında bu komisyon Tarım ve Orman Bakanı ile görüşecek. Fındıkla ilgili nihai kararı hükümetimiz verecek. Hükümetimizin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de fındık üreticimizi mağdur etmeyecek bir politika izleyeceğine inanıyoruz ‘’dedi.
Toplantıya Giresun’un diğer milletvekillerinin katılmamaları dikkat çekti. 

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri