Süleyman Soylu'dan 1 milyon kişiye iş müjdesi!

Süleyman Soylu'dan 1 milyon kişiye iş müjdesi!

Süleyman Soylu'dan 1 milyon kişiye iş müjdesi!
Ekonomi
G.Tarihi: 29.04.2016 22:33
1704 Okunma
0
Süleyman Soylu'dan 1 milyon kişiye iş müjdesi!
İŞKUR vasıtasıyla 298 bin kişinin işe yerleştirildiğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Bu yıl inşallah 1 milyon kişiyi istihdam edeceğiz” dedi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, İŞKUR vasıtasıyla gençleri istihdam edeceklerini bildirdi.
Soylu, Memur-Sen Trabzon Temsilciliğini ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, "3.5 ayda İŞKUR vasıtasıyla 298 bin kişiyi işe yerleştirdik. Hiç istikametimizi bozmadık, aynen devam ediyoruz ve edeceğiz. Bu yıl inşallah 1 milyon kişiyi İŞKUR vasıtasıyla işe yerleştireceğiz. İş başı eğitiminde ocak ayından itibaren önemli bölümü genç olan 104 bin insanımızı işle buluşturan bir anlayışı ortaya koyduk. Bu Türkiye'nin dinamizmidir, geldiği noktadır" diye konuştu.
"BUGÜN HESAPSIZ VE PLANSIZ ADIM ATARSAK..."
Bakanlık olarak yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeler hakkında da sunum yapan Soylu, sendika üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Soylu, üyelerden birinin, "Maaşımızın 3 bin 600 lira olacağı müjdesini verirseniz seviniriz" ifadesi üzerine, şunları söyledi:
"23 Nisan münasebetiyle Ankara Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Meclisi bana geldi. Çok şeyler anlattılar, onlara 'almadan vermek Allah'a mahsus' dedim. Bizim gönlümüz çalışanımıza en iyisini vermeyi ister. Ancak biz bugün hesapsız ve plansız adım atarsak biz 3 bin 600'ü, 3 bin 200'ü daha üst birtakım yükümlülükleri yerine getiririz ama daha sonra da kepçeyle almaya başlarız. Oysa bugüne kadar böyle bir tabloyu ortaya koymadık."
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri