TARIM KREDİ FINDIK ALACAK

TARIM KREDİ FINDIK ALACAK Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan Karayama, fındık alımı yapma konusunda yetki aldıklarını belirterek, “Üreticimizi mağdur edecek bir fiyat gelişmesi devam ederse TMO ve diğer ilgili kuruluşlarla işbirliği iç

TARIM KREDİ FINDIK ALACAK
Ekonomi
G.Tarihi: 03.05.2016 03:27
4603 Okunma
1
TARIM KREDİ FINDIK ALACAK
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan Karayama, fındık alımı yapma konusunda yetki aldıklarını belirterek, “Üreticimizi mağdur edecek bir fiyat gelişmesi devam ederse TMO ve diğer ilgili kuruluşlarla işbirliği içerisinde fındık alımı konusunda...
TMO İLE ÇALIŞMA YAPILACAK
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan Karayama, merkez birliğinde basın açıklaması düzenledi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı toplantıda, fındık üreticileri için müjdeli haber çıktı.  Genel Müdürü Ayhan Karayama, toplantıda yaptığı konuşmada üreticilerine sahip çıkmak durumunda olduklarını söyledi. Fındıkta yaşanan fiyat istikrarsızlığına da değinen Karayama, “Biz 1,1 milyon ortağımızın koyduğu sermayelerle bir güç oluşturmuş durumdayız. Dolayısıyla ortaklarımıza hizmet de bizim için çok önemli.” diye konuştu.
FINDIK ALIMI İÇİN YETKİ VERİLDİ
Karayama sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu ortaklarımızın 200 bini Karadeniz Bölgesi’nde yaşıyor. Aynı zamanda fındık üreticisi. Fındıkla ilgili zaman zaman spekülatif söylemler oluyor. Bu sebeple yönetim kurulumuzda gerekirse fındık alımı konusunda çalışmalar yapabilmek için yetki aldık. Piyasadaki gelişmelere göre üreticimizi mağdur edecek bir fiyat gelişmesi devam ederse TMO ve diğer ilgili kuruluşlarla işbirliği içerisinde fındık alımı konusunda yetkiliyiz. İnşallah önümüzdeki dönemde üreticilerimizin bu sorununa da çözüm olacak bir çalışma içerisinde olacağız.”
Kaynak:orduolay
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
filiz aygun6 yıl önce
bu findik isine nezaman bir cozum getirlecek

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri