VİVELKA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

VİVELKA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

VİVELKA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI
Ekonomi
G.Tarihi: 15.04.2019 11:01
1425 Okunma
0


Giresun yeni bir bay-bayan güzellik merkezine kavuştu. 


İşletmeciliğini Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun kızı, AK Parti Keşap İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Kemal Kurt’un gelini Mine Çakırmelikoğlu Kurt’un yaptığı Vivelka Güzellik Merkezi görkemli bir törenle hizmete açıldı. 
Vivelka Güzellik Merkezi’nin açılış kurdelesi Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın eşi Serpil Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun Milletvekilleri, Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, CHP eski Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, siyasiler, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetlilerin katılımıyla kesildi. Açışta konuşan Giresun TSO Başkanı Çakırmelikoğlu, Vivelda Güzellik Merkezi’nin kurumsal olma yolunda ilk adımı attığını ifade ederek, “Burası sadece bir Bakım ve Güzellik Merkezi değil, istihdam sağlayan bir işletme olmasının yanı sıra Güzellik ve Bakım turizmi için de önemli bir merkezdir” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri