Yurt İnşaatında İnceleme

Sayın Vali Hasan Karahan Güre mevkiinde yapımına geçen ay başlanan 1000 kişilik Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunun inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Yurt İnşaatında İnceleme
Ekonomi
G.Tarihi: 19.04.2016 09:34
1736 Okunma
0
Yurt İnşaatında İnceleme
Sayın Vali  Hasan Karahan Güre mevkiinde yapımına geçen ay başlanan 1000 kişilik Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunun inşaat alanında incelemelerde bulundu.
KYK İl Müdürü Fethi Elmas’tan bilgi alan Vali Karahan, yurt projesini inceledi ve inşaat sahasını gezerek, çalışmaları bir süre izledi.
Vali Karahan, doğayla iç içe bir ortamda toplam 1000 öğrenciye otel konforunda barınma imkanı sunacak olan yurdun tamamlandığında ilimiz yüksek öğrenim öğrencilerinin barınma sorununa ilaç gibi geleceğini söyledi.
Projenin 600 günde tamamlanmasının planlandığını belirten KYK İl Müdürü Elmas, 1000 öğrenci kapasiteli yurdun 2017 Eylül ayında hizmete girmesi için çalıştıklarını söyledi.
Lisansüstü öğrencileri için tek kişilik odalar, diğer öğrenciler için de 3'er kişilik odaların yapılması planlanan yurt projesinde odaların içinde banyo, tuvalet, buzdolabı bulunmasının yanında, bazalı sistem denilen ahşap karyolalar da yer alacak. Sınırsız internet hizmetiyle birlikte öğrencilerin rahat edebileceği bir hizmet sunması planlanan yurtta, araç park yerlerinin yanı sıra öğrencilerin her tür eğitim, sosyal ve sportif faaliyetlerine yönelik olarak, futbol, voleybol, basketbol sahası, tenis kortu, okuma salonu, kafeterya bulunacak.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri