ABD'DE VEFAT EDEN YAĞLIDERE'Lİ ÇAĞLAR TOPRAĞA VERİLDİ

ABD'DE VEFAT EDEN YAĞLIDERE'Lİ ÇAĞLAR TOPRAĞA VERİLDİ

ABD'DE VEFAT EDEN YAĞLIDERE'Lİ  ÇAĞLAR TOPRAĞA VERİLDİ
Espiye
G.Tarihi: 21.12.2018 20:05
2162 Okunma
0
Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanede hayatını kaybeden Türk Amerikan toplumun sevilen simalarından Kenan Çağlar son yolculuğuna Giresun Yağlıdere ilçesinde uğurlandı.
Akköy köyünden Emekli bekçi Mustafa Çağlar ile Sevgiye Çağların oğlu,İsmail ve Ercan Çağların abileri Kenan Çağlar için ilk olarak Machauset Springfield deki Diyanet Camisin de cenaze töreni düzenlendi.
Buradaki cenaze törenine New York Giresunlular Derneği Başkanı Savaş Şahin başta olmak üzere çok sayıda hemşehrimiz törene katılarak Çağlara son görevini yerine getirmiş oldu.
Çağların cenazesi daha sonra memleketi Yağlıdere ilçesine bağlı Akköy köyü İshaklı mahallesindeki baba evine getirildi.Burada helallik alındıktan sonra öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.Çağların cenazesi kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.New York Giresunlular Derneği ile Türk Amerikan Toplulukları Birliği Başkanı Savaş Şahin, sitemize yapmışolduğu kısa açıklamada, Kenan Çağların köylüsü ve çocukluk arkadaşı olduğunu belirterek,arkadaşımızın ani ölümü bizleri derinden üzmüştür. Yüce Mevla’m rahmet eylesin’’diye konuştu.
 Kenan Çağlara Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
FATİH AYTEKİN ÖZDEMİR
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri