BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NA BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NA BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NA BAŞARILAR DİLEDİ
Espiye
G.Tarihi: 04.04.2018 10:48
2159 Okunma
0

KIRHASANOĞLU:’’AYTEKİN ŞENLİKOĞLU BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ.’’


Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,6.Olağan il kongresinde başkanlığa seçilen Aytekin Şenlikoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunu tebrik etti.

Kırhasanoğlu,Kongrenin ardından yaptığı açıklamada,Üçtepe Belediye Başkanımız Harun Öztürk başta olmak üzere, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, ilçe teşkilatımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ile birlikte bugün Giresunumuzda düzenlenen 6.Olağan il kongresinde yerimizi aldık.’’dedi

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bugün konuşmasında 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Anayasa Referandumunda ilk yüz ilçe arasında ilçemizin ismini okurken bir kez daha bu davaya eşlik ettikleri için mutlu olduklarını gururlandıklarını yüklerinin bundan sonra daha ağır olduğunu ifade eden Kırhasanoğlu,’’Bu başarıda emeği gecen bütün herkese bir kez daha tebrik ediyorum. İnşallah 2019 seçimlerinde bir önceki oyun daha üstünde bir oy almayı hedefliyoruz.’’diye konuştu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri