​Çöpünü Getir Kahveni Al !

​Çöpünü Getir Kahveni Al !

​Çöpünü Getir Kahveni Al !
Espiye
G.Tarihi: 14.07.2019 19:26
1629 Okunma
0
Çöpünü Getir Kahveni Al !
Bu yıl 13- 14 Temmuz tarihleri arasından 22. Düzenlenecek olan Karaovacık Otçu Göçü ve Yayla Şenliğinde doğayı koruma amacı ile Espiye Belediyesi ve Çotanak Off-Road ekibinin ortak çalışması ile “Çöpünü Getir Kahveni Al” projesi başlatılacaktır.
Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Karadere; Bu yıl 22’sini Düzenleyeceğimiz şenliğimizde, hedefimiz hizmete geldiğimiz günden beri olduğu gibi yine doğayı korumak olacaktır. Vatandaşları çöplerini şenlik alanın da bulunan çöp toplama bölgesinde bulunan çöp kovalarına ve çöp araçlarına getirdiği taktirde onlara Çotanak Off-Road ekiplerimiz kahvelerini ikram edeceklerdir. 
Toplum da temiz çevre bilinci oluşturmak amaçlı olarak başlattığımız bu sosyal sorumluluk projesi ile yaylarımızın temiz kalmasını amaçlıyoruz, inşallah amacımıza ulaşacağız diyen Başkan Karadere Çotanak Off-Road ekibine teşekkür ederek onların da bu projede yer almasından memnuniyet duyduğunu bu tür sosyal sorumluluk projelerine daha da önem vereceğini belirterek tüm hemşerilerimizi 13-14 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olann Karaovacık Yayla Şenliğine davet etti.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri