Derin Deniz Deşarjı Projesi çalışmalarına başland

Derin Deniz Deşarjı Projesi çalışmalarına başland

Derin Deniz Deşarjı Projesi çalışmalarına başland
Espiye
G.Tarihi: 27.06.2018 08:44
1819 Okunma
0
Espiye Belediyesi’nin iddialı projelerinden biri olan ve aynı zamanda çevreci bir proje olan Derin Deniz Deşarjı Projesi çalışmalarına başlandı.

Espiye  Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin girişimleri sonucunda proje hayata geçirildi.1,5 yıl içerisinde tamamlanacak olan projenin toplam bedeli 8 milyon TL’dir. Derin deşarj ile ilgili yüklenici firma gerekli ön çalışmaları başlatıp projenin hayata geçirildiği  Adabük mahallesinde çalışmalara başladı.

Temel atma töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı: Mustafa Karadere “Çevreci bir proje olarak nitelendirdiğimiz Espiye Belediyesi Derin Deniz Deşarj İnşaatı tamamlandığında şehrin bütün kanalizasyon bağlantı şebekelerini bu projeye entegre edip tüm atık suların, kanalizasyon sularının denizin dibine ve en az 1 km içerisine deşarjını yapmış olacağız tüm sahil boyunca dökülen kanalizasyon hatları izole edilerek tek bir noktadan hatta bağlanmış olacak.Espiye proje tamamlandığında gerek görüntü, gerek çevre ve gerekse alt yapı bakımından daha sağlıklı ve şehrin sahile bakan her noktasından denize girilebilir temiz bir konuma sahip olacak.Ak Parti milletvekillerimize İl ve İlçe Başkanları ve teşkilatına, meclis üyelerimize şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Adabük mahallesindeki temel atma törenine Ak parti Giresun milletvekili Sabri öztürk belediye başkanı Mustafa Karadere,Soğukpınar belde belediye başkanı Özcan Özdemir İlçe başkanı Ali Küçükaydın ve vatandaşlar katıldı.

kaynak:espiyem.com Fikret BIYIK
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri