ESPİYE İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM ÖNAL

ESPİYE İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM ÖNAL

ESPİYE İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM ÖNAL
Espiye
G.Tarihi: 28.03.2019 13:14
1300 Okunma
0
Espiye'yi  5 yıl yönetecek hizmet  kadrosuyla yola çıkan  ÖNAL Birlik beraberlik mesajı vermeye devam ediyor.

31 Mart Yerel seçimleri öncesi İYİ PARTİ  Espiye Belediye başkan adayı  İbrahim ÖNAL,Espiye'yi yöneteceği  A kadrosuyla birlik beraberlik mesajı vermeye devam ediyor.Espiye'deki seçim proğramı oldukca neşeli ve samimi şekilde geçen  ÖNAL'' biz makama ,koltuğa değil hizmete ,insanlarımızı kucaklamaya geliyoruz .Espiye'deki en büyük projemiz insanlar üzerine salınmış korku imparatorluğuna ,baskıya son vereceğiz.İnsanlar 80 öncesine dönmüş ,kutuplaştırılmış bir vaziyette.Allah bana bu görevi nasip ederse ilk işim görüşü ,inancı,partisi ne olursa olsun bana oy atan ,atmayan Espiye'de yaşayan vatandaşlarım 1 Nisan sabahı bizim nezdimizde eşit olacaktır. Espiye hepimizin  bizler ayrıştırmaya değil Espiye'yi birleştirmeye ,kucaklamaya geliyoruz , Birleştiren kucaklayan siyaset anlayışını ve bu düzeni getirmek için varız. Adaleti Ahlak anlayışını birçok alanda oturtmak için varız. 1 Nisan sabahı Espiye’yi hep birlikte yöneteceğiz.Coşkuyu ve samimiyeti bizlere hissettiren ve yaşatan  değerli Espiye'li hemşerhilerime teşekkür ediyorum ve Espiye 'li vatandaşlarımızın sağ duyulu davranıp değişimden yana bizleri destekleyeceklerine inancım tamdır '' dedi.
Espiye'de değişimin yüzü olmayı hedefleyen ÖNAL ve belediye meçlis adayları gittikleri mahhalle ,esnaf ziyaretleri sivl toplum buluşmalarında oldukça ilgi alaka görmeye devam ediyorlar.Halkın ilgi alakasından oldukca  memnun olan Önal ve kadrosu Espiye'de seçimin galibi gözüküyor.(Haber Merkezi) https://www.haberespiye.com/HaberDetay?HaberID=675
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri