ESPİYE'DE TRAFİK KAZASI: 6 ÖLÜ,6 YARALI...

ESPİYE'DE TRAFİK KAZASI: 6 ÖLÜ,6 YARALI...

ESPİYE'DE TRAFİK KAZASI: 6 ÖLÜ,6 YARALI...
Espiye
G.Tarihi: 20.07.2019 12:05
6354 Okunma
0


Espiye ilçesi Ericek Köyünde meydana gelen trafik kazasında yolcu minibüsü dereye yuvarlandı, ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti..!

Espiye ilçesi Ericek Köyünde bugün (14 Temmuz Pazar) saat 15 sıralarında meydana gelen feci trafik kazasında 6 kişinin öldüğü ve 6 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Karaovacık’taki Yayla Şenliği’nden dönmekte olan şoför M. A. yönetimindeki 28 M 9338 plakalı yolcu minibüsü, Ericek Köyü Yeşilvadi mevkiinde saat 15 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle şarampole yuvarlandı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 6 kişinin yaşamını yitirdiği ve 6 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Kazanın duyulmasıyla olay yerine ulaşan çok sayıda ambulanslarla yaralıları çevredeki hastanelere taşırken; Espiye Devlet Hastanesi’nin önü ana-baba gününe döndü. Kaza ile ilgili araştırmalar devam ederken; ölenlerin kimlikleri henüz tespit edilemedi. Feci kaza  Espiye’de ve çevrede büyük üzüntü yarattı.Allah hemşerilerimize şifalar versin,vefat edenlerede Allah rahmet eylesin.

Haber fotoğrafları:https://www.facebook.com/ericekliler Hasan KEMAL - Mahmut BORA









Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri