Gençlerden kan bağışında farklı yöntem

Gençlerden kan bağışında farklı yöntem

Gençlerden kan bağışında farklı yöntem
Espiye
G.Tarihi: 19.10.2018 00:07
1227 Okunma
0

Şebinkarahisarlı gençlerden kan bağışında farklı yöntem
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kollarının İstanbul Cevahir Alış Veriş Merkezi önünde Kızılay ile birlikte yaptığı Kan bağışı kampanyasına olağan üstü katılım oldu.
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Sosyal Sorumluluk etkinlikleri kapsamında 07 Ekim 2018 Pazar günü Cevahir AVM önünde, Türkiye Kızılay Derneğiyle ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Etkinlik alanında Şebingündem Haber'e bir açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kaplan, Şebinkarahisarlı gençlere ve Kan bağışına katılan tüm hemşehrilerine teşekkür ederek şöyle dedi.
"Türkiye Kızılay Derneği ve Gençlik kollarımızın düzenlemiş olduğu bu günkü kan bağışı kampanyamızdaki amacımız gençlerimize kan bağışının önemini anlatmak, bir kan vererek üç canın hayatta kalabileceklerini anlatmaktı. Özellikle Metropol şehrimiz İstanbul'da yaşayan Şebinkarahisarlı hemşehrilerimizi "Kızılay'a Kan vermeye, Horona can vermeye" diyerek bir kez daha bir araya getirip her platformda birlik ve beraberlik içerisinde olabileceğimizi bir kez daha göstermiş olduk.
Cevahir Alışveriş Merkezi önünde bulunan platformda Şebinkarahisarlılar olarak Kızılay'ımıza kan bağışlarımızı yaptık. İlk defa Şebinkarahisar gençliği bir örnek olacak şekilde festival havasında kan bağışını yaparak bir ilke imza attılar. İstanbul'un merkezinde kan bağışımızı yaparak hem eğlendik, hem de folklorumuzu Cevahir AVM önünde tanıtma imkanını bulduk. Programa katılanlara Şebinkarahisar yerel ürünlerini ikram ederek tanıttık. Tüm Şebinkarahisarlıların ve biz gençlerin her zaman ve her yerde insanlık için milletimiz için her an hizmet etmeye hazır olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Şebinkarahisarlı hemşehrilerimizin Sonbaharın güzel bir pazar gününü bizlere ayırarak kampanyamıza katılmaları, gençlerimize destek olmaları, Kızılay'ımıza kan bağışında bulunmak için etkinlik alanımıza gelerek bize destek vermeleri bizleri son derece memnun etti.
Gençlik Kollarımız ve Kızılay adına tüm hemşehrilerimize, dernek başkanlarımıza, sanatçılarımıza, basınımıza ve bizzat kan bağışında bulunarak destek verenlara derneğimiz ve gençlerimiz adına şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
Hüseyin Şenel Odacı
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri